Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam dziś chciałem kupić zabawkę dla syna ale rozmyśliłem (negatywne komentarze od kupujących ) się płaciłem blik i nie dostałem zwrotu ile mam czekać ?
>?
ustawowo do 14 dni kalendarzowych
co ? serio
ale ja nawet produktu nie dostałem bo dzis kupulem
@Client:139684923 14 dni, to ma sprzedający na zrobienie przelewu, a jeszcze bank może ze trzy dni księgować kasę, jak wpadnie weekend😉
ale to byla platnosc blik
@Client:139684923 no widzisz, tak to już jest z blikiem, że zabierają od razu, a wraca 3dni
kupujący udaje ze nic sie nie stało
@Client:139684923 no bo nic się nie stało😉 w ciągu minuty na Allegro są setki tysięcy zwrotów, to jest dzień powszedni sprzedających
super ale nie chce byc w placy
@Client:139684923 jak sprzedający szybko zrobi zwrot, to za 3-4 dni kasę będziesz miał spowrotem
a co jak oleje ?
@Client:139684923 Czemu zakładasz, że miałby Cię olać?
brak odp na sms itp
@Client:139684923 Na moje to jesteś nieco w gorącej wodzie kąpany 🙂
Zakup dziś, zwrot dziś, sms dziś...
Pamiętaj, że po drugiej stronie jest człowiek który może mieć na głowie dziesiątki lub nawet setki zamówień i nie rzuci przecież wszystkiego innego bo wysłałeś mu jakiegoś sms.
no zwrot to 15 sek roboty
@Client:139684923 Nie chcę się czepiać ale zerknięcie na komentarze przed zakupem to też 15 sekund roboty 😁
Tak czy inaczej - sprzedający zgodnie z przepisami ma 14 dni na zlecenie zwrotu. W ogromnej większości przypadków te zwroty są zlecane szybciej.
Jak zapomni to mu się przypomnisz, a w ostateczności Allegro z niego ściągnie i Tobie odda.