Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam myslalam ze przy allegro smart wszystkie zwroty sa darmowe czy to nie prawda ?bo kupilam towar i przy zwrocie musze odeslac na wlasny koszt ,prosze mi powiedziec jak to jest?
@ania06-1970 Darmowe są tylko zwroty zakupione w ofertach oznaczonych jako Smart. Raczej nie dotyczy to zakupów u Chińczyków
może by tak ,że korzystałaś z darmowej dostawy z puli sprzedawcy , wówczas smark nie działa , sprawdź to w szczegółach zakupu .
nie wszytskie wysyłki są darmowe i nie wszytskie zwroty są darmowe.
regulamin
regulamin
regulamin
oferta-warunki zwrotów
oferta-warunki zwrotów
oferta-warunki zwrotów
czytać
patrzeć
myśleć
@ania06-1970 Zakup ze Smartem to darmowy zwrot ale nie dotyczy to Allegro Lokalne i jest tylko na terenie Polski.
Zakup nie był przez Allegro Lokalnie i zwrot jest do Polski tylko zakup był u Chińczyka ale wydawało mi się że Allegro smart obowiązuje wszystkich bo od tego gościa miałam darmową wysyłkę powyżej 45. Zł
@ania06-1970 Pewnie jakieś warunki nie zostały spełnione. Darmowy zwrot dotyczy tylko zakupów oznaczonych "smart" no i jeszcze termin 14 dni nie może upłynąć. Zwrot musi być zgłoszony w opcjach zakupu i wtedy etykietę do zwrotu udostępnia Allegro. Jeśli wyslesz tylko na podstawie dogadania się ze sprzedającym, bez wiedzy Allegro, no to i darmowego zwrotu nie ma bo ten zwrot udostępnia Allegro.
Zrobiłam zwrot na drugi dzień po odebraniu paczki i tam nie było możliwości zwrotu allegro tylko na koszt własny
@ania06-1970 Pokaż link do oferty.
Czytałam to ale ja nic nie płaciłam za wysyłkę
Razem z dostawą
Spójrzcie o co chodzi: @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Może była w gronie szczęśliwców wylosowanych do darmowych wysyłek od 0 zł
Ona pisz o zakupie Smart a nie szczęśliwców wylosowanych do darmowych wysyłek od 0 zł
@ania06-1970 darmowy zwrot masz przy zakupach powyżej 65 zł a jak jest poniżej masz na własny koszt, wszystko jest w zakładce zwroty 🙂
@ania06-1970 sprzedawca nieświadomie lub dla zachęty ustalił koszt dostawy na 0 zł. Nawet bez Smart dostawa będzie za 0 złotych.
@ania06-1970 Jeżeli zakup ze Smartem to musiałaś przeoczyć, zawsze jak zwrot darmowy. Oczywiście nie każda metoda.