Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem zegarek za 2000 zł i zamiast zegarka przyszło gó**o
Taki wątek był opisany kilka dni temu, twój czy nowy? masz udokumentowane to otwórz dyskusję i opisz problem.
Nowy i nie mam
@Client:113465758 napisz coś więcej, od kogo zakup, co i jak, pamiętaj że masz 7 dni na spisanie protokołu w przypadku ubytku, rozbieżności w zawartości paczki 🙂
Dzięki😁😁
To trochę komplikuje ponieważ będzie słowo przeciw słowu, zgłoś do przewoźnika napisz protokół szkody i w takiej sytuacji od razu należy założyć dyskusję i tam opisać problem, masz tam pomoc Allegro.
@LEW433 wyślij zdj z tamtego wątku
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ jakiś czas temu był podobny wątek - nie widzę go, usunięty?
@LEW433 kojarzę, ale też nie mogę znaleźć. Może autor wątku go usunął.
Dzięki, Ja także nie znajduję, był pisany wieczorem.🤗
@Client:113465758 w tej sytuacji załóż dyskusję ze sprzedającym. W zakładce Moje Zakupy wybierz zamówienie, dla którego chcesz otworzyć dyskusję. Przejdź do szczegółów zamówienia i kliknij [zgłoś problem z zakupem]. W kolejnym kroku wskaż powód dyskusji i zaznacz jedną z opcji dostępnych na liście. Sprzedający będzie miał 24 godziny na odpowiedź (czasu nie liczymy w weekendy i święta).
@N_Nitka28 autor wątku może go usunąć?
a może allegro zmieniło tytuł wątku?
@Client:113465758 zdjęcia, dokumentacja i policja - art 286kk
Tylko jeden pan może tu usuwać.