anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro blokuje wysyłanie wiadomości na allegro lokalnie skoro nie ma żadnych problemów

Client:126372197
#7 Wielbiciel#
  •   @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam dlaczego allegro blokuje możliwość wysyłania wiadomości (allegrolokalnie)  , skoro czatu używam tylko do zakupów chociaż jak wypytam sprzedającego nie ma żadnej dyskusji tymbardziej przy produktach uszkodzonych w dodatku to ja mógłbym zgłosić sprzedających którzy nie wysłali mi towaru i ledwo co dwóch zwróciło środki jeden zwrócił bo sprzedał na **piiip** a drugiemu nie chciało się go wysłać … 

w tym że wiadomości używam tylko do zakupów nie raz jakiś sprzedający obrażał ludzi i nawet tego nie zgłaszałem bo nie ma sensu chociaż mogę pozgłaszac skoro zablokowaliście mi wiadomości 

nie wiem  z jakiego powodu ( nawet wczoraj rozmawialiśmy o zakupach i nieśliśmy ustalić wszystko jutro a w drugim InPost uszkodził paczkę i też musiałem porozmawiać z sprzedającą , więc ? Do tego chyba służy czat alelgro czy podziękować dla sprzedającego że jest ok )!

proszę o zdjęcie blokady z rozmową bo mam ugadane zakupy na dziś i nie mam jak odpowiedzieć ! 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:126372197 Jaki komunikat pojawia się, kiedy próbujesz wysłać wiadomość? Czy we wcześniejszych wiadomościach nie oferowałeś zakupu poza Serwisem?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nigdy nie wychodziłem po za allegro gdy sprzedający chcieli ją nie chciałem dla mnie allegro daje bezpieczeństwo i robię zakupy tylko przez portal ostatnio pisałem sms z jednym sprzedającym laptopa ale laptop był zakupiony przez allegro i tak wszystkie transakcje robię przez allegro . Wysyłanie wiadomości zostało zablokowane przez administratorów 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

I nie wysyłam żadnego spamu poprostu jak rozmawiam wolę o wszystko zapytać żeby uniknąć potem dyskusji na allegro że coś nie gra głównie z zakupami na allegrolokalnie dużo rzeczy sprzedający nie podają lub przy uszkodzonych czy są blokady itp proszę zobaczyć ile mam zakupów dokonanych 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

W dodatku mam ugadane na dziś dwa zakupy przez co nie mogę z nimi porozmawiać i ich zrealizować kupuje tylko przez kup teraz. Ani razu nie umawialiśmy się po za platformą 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Proszę o zdjęcie blokady 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:126372197 Wkrótce otrzymasz odpowiedź mailową w sprawie ograniczeń nałożonych na Twoje konto. Proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów