anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę zapłacić za zakupy w allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:44957106
#1 Nowicjusz#

Witam. 

Wygrałem dziś licytacje w allegro lokalnie, nie mogę niestety jej opłacić, ani przez aplikację lokalnie, ani trafycyj a aplikacje allegro. Wyskakuje błąd "nie udało się wysłać formularza". Obie aplikacje są zaktualizowane do najnowszych wersji. Adres wpisany również prawidłowo 

oznacz moderatorów
27 ODPOWIEDZI 27
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44957106 obecnie mamy problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

[AKTUALIZACJA 5.11.2024 13:20] Otrzymałam potwierdzenie, że problem został naprawiony. Można już opłacać zamówienia na Allegro Lokalnie. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:72553203
#8 Zapaleniec#

A można mi przywrócić możliwość opłacenia licytacji jak owe 3 dni terminu minęły??

Bo nie mogłem jej opłacić właśnie przez te problemy z płatnościami..

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72553203 przykro mi, ale nie mam możliwości przywrócenia tej możliwości. Przepraszamy za problemy z formularzem płatności. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

A z tej sprawy przez formularz, jak zgłosiłem i zawczasu napisałem, że martwie się, że tak może być?

P.S. Może nie warto zaznaczać konwersacji jako "Mamy Rozwiązane", skoro de facto go nie ma

oznacz moderatorów
Client:35666053
#8 Zapaleniec#

Po kliknięciu przycisku "przejdź do płatności" dostaję komunikat: "Nie udało się wysłać formularza. Spróbuj ponownie, upewniając się, że wszystkie pola zostały wypełnione poprawnie."

Wszystkie pola są wypełnione poprawnie. Używam tego konta i adresu do zakupów regularnie. 

Problem występuje na różnych przeglądarkach oraz w aplikacji na Androidzie.

id: 1593b974-3abb-4fad-b6c6-2c70af52640b

Client35666053_0-1730732173122.png

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:35666053 obecnie mamy problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Jedza9696
#1 Nowicjusz#

Mam od wczoraj podobnie...odrzuca mi polecenie ZAPŁAĆ ....

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Witam,

Widnieje błąd "Nie udało się wysłać formularza. Spróbuj ponownie (...)" przy próbie opłacenia wygranej licytacji na Allegro Lokalnie.

Błąd występuje zarówno przy próbie wyboru dostawy przez InPost jak i Pocztę jak i zapłacenie osobiście. Nic nie działa. Wyczyściłem ciasteczka w przeglądarce i to nie nie dało. Wpisanie adresu na nowo też nic nie zmienia

Licytację trzeba opłacić przez 3 dni od momentu wygrania, stąd nie chciałbym stracić tej szansy

Identyfikator: 3739ca6e-6f3a-4c0a-a336-21974d57c077 (widnieje w adresie strony jak chce opłacić płatność)

Oferta ma identyfikator: Oferta: 6e823327-bfdc-403d-8222-4d3045c32d6f

Pozdrawiam i proszę o pomoc

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72553203 wyślij proszę zrzuty ekranu z komunikatem, który się pojawia. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

image.png

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72553203 widzę, że nie wybrałeś metody płatności. Co jest na samym dole strony? 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Client72553203_0-1730726282462.png

No właśnie metodę płatności wybiera się jak się kliknie "Przejdź do płatności" a jak to klikam to pojawia się ten komunikat i niewysłaniu formularza, więc de facto nie mogę zapłacić. U dołu strony jest jedynie możliwość wpisania Uwag do zakupu

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Jak zacząłem nową płatność (kup teraz, nie licytacja) to okienko normalnie wyskoczyło, więc wygląda na to, że problem jest jedynie z tym opłaceniem licytacji

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72553203 skontaktuj się z nami proszę przez formularz w tej sprawie. Dołącz zrzuty ekranu. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:72553203 otrzymałam informację, że obecnie jest problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dalej nie można było, zgłosiłem sytuację przez Formularz, dopisując, że zależy mi na zapłacie za licytację. Jakieś 20 min temu skończył się okres 3 dni do zapłaty za nią i książka weszła do ponownej sprzedaży, ale mam nadzieję, że będę mógł ją kupić w ramach tej wygranej licytacji, gdyż problemy nastąpiły przed końcem czasu 3 dni do zapłaty i z przyczyn niezależnych nie mogłem dokonać tej płatności 😕

Co do przeglądarki wcześniej wyczyściłem cache i pliki cookies i nic to nie dało, także zmiana przeglądarki na Edge nic nie dała

oznacz moderatorów
Shwizard
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Wyczyść przeglądarkę.

oznacz moderatorów
aronbl
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów