Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wygrałem dziś licytacje w allegro lokalnie, nie mogę niestety jej opłacić, ani przez aplikację lokalnie, ani trafycyj a aplikacje allegro. Wyskakuje błąd "nie udało się wysłać formularza". Obie aplikacje są zaktualizowane do najnowszych wersji. Adres wpisany również prawidłowo
@Client:44957106 obecnie mamy problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
[AKTUALIZACJA 5.11.2024 13:20] Otrzymałam potwierdzenie, że problem został naprawiony. Można już opłacać zamówienia na Allegro Lokalnie.
A można mi przywrócić możliwość opłacenia licytacji jak owe 3 dni terminu minęły??
Bo nie mogłem jej opłacić właśnie przez te problemy z płatnościami..
Pozdrawiam
@Client:72553203 przykro mi, ale nie mam możliwości przywrócenia tej możliwości. Przepraszamy za problemy z formularzem płatności.
A z tej sprawy przez formularz, jak zgłosiłem i zawczasu napisałem, że martwie się, że tak może być?
P.S. Może nie warto zaznaczać konwersacji jako "Mamy Rozwiązane", skoro de facto go nie ma
Po kliknięciu przycisku "przejdź do płatności" dostaję komunikat: "Nie udało się wysłać formularza. Spróbuj ponownie, upewniając się, że wszystkie pola zostały wypełnione poprawnie."
Wszystkie pola są wypełnione poprawnie. Używam tego konta i adresu do zakupów regularnie.
Problem występuje na różnych przeglądarkach oraz w aplikacji na Androidzie.
id: 1593b974-3abb-4fad-b6c6-2c70af52640b
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:35666053 obecnie mamy problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona. Proszę Cię jeszcze o cierpliwość.
Mam od wczoraj podobnie...odrzuca mi polecenie ZAPŁAĆ ....
Witam,
Widnieje błąd "Nie udało się wysłać formularza. Spróbuj ponownie (...)" przy próbie opłacenia wygranej licytacji na Allegro Lokalnie.
Błąd występuje zarówno przy próbie wyboru dostawy przez InPost jak i Pocztę jak i zapłacenie osobiście. Nic nie działa. Wyczyściłem ciasteczka w przeglądarce i to nie nie dało. Wpisanie adresu na nowo też nic nie zmienia
Licytację trzeba opłacić przez 3 dni od momentu wygrania, stąd nie chciałbym stracić tej szansy
Identyfikator: 3739ca6e-6f3a-4c0a-a336-21974d57c077 (widnieje w adresie strony jak chce opłacić płatność)
Oferta ma identyfikator: Oferta: 6e823327-bfdc-403d-8222-4d3045c32d6f
Pozdrawiam i proszę o pomoc
@Client:72553203 wyślij proszę zrzuty ekranu z komunikatem, który się pojawia.
@Client:72553203 widzę, że nie wybrałeś metody płatności. Co jest na samym dole strony?
No właśnie metodę płatności wybiera się jak się kliknie "Przejdź do płatności" a jak to klikam to pojawia się ten komunikat i niewysłaniu formularza, więc de facto nie mogę zapłacić. U dołu strony jest jedynie możliwość wpisania Uwag do zakupu
Jak zacząłem nową płatność (kup teraz, nie licytacja) to okienko normalnie wyskoczyło, więc wygląda na to, że problem jest jedynie z tym opłaceniem licytacji
@Client:72553203 skontaktuj się z nami proszę przez formularz w tej sprawie. Dołącz zrzuty ekranu.
@Client:72553203 otrzymałam informację, że obecnie jest problem z realizacją płatności przez Allegro Lokalnie. Czekam na informację, czy sytuacja została naprawiona.
Dalej nie można było, zgłosiłem sytuację przez Formularz, dopisując, że zależy mi na zapłacie za licytację. Jakieś 20 min temu skończył się okres 3 dni do zapłaty za nią i książka weszła do ponownej sprzedaży, ale mam nadzieję, że będę mógł ją kupić w ramach tej wygranej licytacji, gdyż problemy nastąpiły przed końcem czasu 3 dni do zapłaty i z przyczyn niezależnych nie mogłem dokonać tej płatności 😕
Co do przeglądarki wcześniej wyczyściłem cache i pliki cookies i nic to nie dało, także zmiana przeglądarki na Edge nic nie dała
Wyczyść przeglądarkę.