Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziękuję uprzejmie szanownemu AI, ale z moich czatów wypier...
Ani jedna sugestia bota nie przydała mi się do tej pory, a włącza się nieoczekiwanie tam gdzie nie ma nic do powiedzenia. Od kilku miesięcy. Wyłączcie to g.wno.
Albo podpowiedzcie jak wyłączyć.
@rafnov Bardzo Ci dziękuję za Twoją opinię, jednocześnie proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi. Na tym forum wyrażamy się z szacunkiem. 🙂
Ależ oczywiście. Aczkolwiek zważ na to iż ciężko wyrazić się w krótki, acz treściwy sposób na ten temat. Zaiste.
@w_kiwi Trudno się trochę takiemu zachowaniu dziwić ,bo to naprawdę czasem człowieka nieźle drażni. Wystarczy że coś sobie przeglądamy a allegro zaraz podsyła że to dla nas ma . Mnie też szlak trafia i zniechęca do szukania czegokolwiek jak mi jest coś pod nos podsuwane co nie jest mi potrzebne. Klient najlepiej się czuje jak sam sobie szuka i znajduje a wy to powinniście tylko ułatwiać a nie utrudniać jak to dzieje się obecnie.
Nie da się wyłączyć, niedługo tu tylko zostaną BOTy.
Przyszłość ludzkości zapowiadana we Flinstonach, Blade Runner 2049 i Ghost in the shell (2017) już się zaczęła...
Oj zaczęło się i postępuje bardzo szybko.☹️
To jest tragiczne, ale cóż...
Mi teraz chodzi tylko o sztuczne nawoływanie moderatorki, jakoby Wiktorii (pewnie bot), do kultury wypowiedzi, której nigdzie nie naruszyłem, wykorzystując jedynie związki frazeologiczne używane POWSZECHNIE na co dzień.
Presja na to jest aż nazbyt wyraźna, by nic nie znaczyła. Nie tylko tutaj. Kneblowanie ust tym, którzy chcą powiedzieć coś niewygodnego dla systemu.
Nawet w momencie pisania tego komentarza wyskoczyła mi ankieta o społeczność.allegro, którą wypełniłem godzinę temu 😂🤣
Śmiać się czy płakać?...