Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z kontem, mianowicie w opisie produktu nie było napisane czy konto jest na własność czy nie, lecz ja chciałem je na własność, jeśli jednak dowiedziałem sie o tym po zakupie produktu to moge zgłosić sie o zwrot do allegro protect jako produkt niezgodny z opisem lub brak elementu? Gość nie chce dać zwrotu a ja nie chce konta które nie jest zgodne z opisem zawartym pod produktem, lub jesli napisał to w opisie bardzo niewyraźnie u użył skrótu którego jeszcze nikt nie użył @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
a jesli konta nie mozna sprzedawac to czy i tak dostane zwrot?
plus konto moze dac innym osobom i konto moze mi zostac odebrane
@Client:130115247 Zacznij od rozpoczęcia dyskusji ze sprzedającym. Jeśli nie uda Wam się porozumieć, poproś pracownika Allegro, żeby włączył się do sporu.
sprzedawca nie chce mi dac zwrotu, a opis byl dla mnie niejasny i wprowadzil mnie w blad, czy moze to poprzec mow wniosek do allegro protect?
Jeżeli konta nie można sprzedawać (zgonie z regulaminem tego czegoś do czego konto przynależy) to kupiłeś coś czego sprzedawca nie miał prawa sprzedać. I możesz odzyskać pieniądze. Tak mi się wydaje...
Jeżeli opis jest nie jasny to dopytuj ZANIM kupisz.
wlasnie nie doczytalem tego poniewaz wspomnial o tym jeden raz i to malym druczkiem, plus skrotem ktory nie byl jasny
Chcesz odzyskać i wyjaśnić sprawę, więc musisz zacząć od otwarcia dyskusji, to warunek: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@Client:130115247 Najpierw rozpocznij dyskusję.
juz rozpoczalem