Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio patrzę bo chcę kupić pojemnik i znalazłem. Najniższa cena ale to chyba raczej najdroższa. Wiele ofert na na takie same rzeczy tak jest opisane, że naprawdę trzeba mocno szukać tej najniższej ceny. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ oferta.
@Arek1977r a wiesz dlaczego tak jest ? ...dlatego ,że nie chce Ci się zapoznać z opisem ofert .
ale jaki opis? przecież to wszystko to samo jest. Te same pudełka w różnych cenach.
@Arek1977r sądzę, że @mdrogeria chciał zwrócić Twoją uwagę na ilość sztuk w danej ofercie.
Ale jaka ilość sztuk. Cena jest za jedną sztukę. Droższa cena jest zaznaczona jako najtańsza. Szukając tego pojemnika znalazłem jeszcze taniej i nie bylo zaznaczone jako najtańsze. Wyszukiwanie na Allegro z tym grupowaniem to czasami stwarza duże problemy.
@Arek1977r i przyszedł czas zastanowić się nad tym ,,PO CO MY TO ROBIMY ,,,? po co ślęczymy , czasem po nocach żeby dopracować opisy , żeby klient miał wszystko jasne ,a tu taki Pan @Arek1977r nie czyta bo po co i jeszcze pretensje bo mu się cena nie zgadza ... Aruś ..dziecko... , rozwiń sobie parametry w ofertach i porównaj , dowiesz się dlaczego najdroższa oferta jest najtańszą .
Dlatego najtańsze bo produkty umieszczane są w w różnych kategoriach. Ja nie szukam po kategorii tylko po nazwie. Oczywiście nie kupię tej niby najtańszej za 37zł tylko to co naprawdę jest tańsze poniżej 30zł. Wszystkie te aukcje dotyczą tego samego pudełka.
Dzieckiem to może ty jesteś. Proszę bez takich tekstów na forum.
@mdrogeria Zacznijmy od pierwszej oferty z brzegu... W tytule mamy 4 sztuki pudełek, a w opisie szczegółowym oferty jak byk, że w sprzedaży 1 szt. Tam gdzie maja być 2 szt. wygląda też na 1, a ktoś sobie zrobił 2xkod producenta. Opis dotyczy pudełka w liczbie pojedynczej, a nie zestawu pudełek.. OSA tez ma te pudełka w najwyższej cenie 54,99 zł.
Czego klient nie doczytał, a co mu podsuwa katalog?
No niby te oferty mają różne parametry, ale wygląda że w sprzedaży jest to samo..... bo wszystkie te pudełka mają różne opisy, różne parametry, ale ten sam kod producenta, więc to jest jedno i to samo pudełko.....
Kod producenta: 1160890000
Szczytem fantazji jest Kod producenta: 2x1160890000 - i tu bez pytania do sprzedawcy czy otrzymamy 2 sztuki się nie dowiesz. Po cenie wygląda na 1szt.
@mdrogeria Wniosek jest taki, że jest to jeden ten sam przedmiot, a Kupujący nawet czytający dokładnie opisy w ogóle nie wie, co jest finalnie przedmiotem aukcji.
Dokładnie odpowiedź w punkt, Allegro tego nie pojmuje i taka moderatorka, pewnie niedoświadczona @mdrogeria wciska kity ludziom, że nie czytają opisów. Wiele jest aukcji to te same przedmioty są różnie pogrupowane a tak naprawdę to wszystko jest jedno i to samo. Sprzedawcy piszą tak różne opisy, że system tego nie pojmuje. Temat do zamknięcia.
@Arek1977r nie wiem czy wiesz, ale @mdrogeria , to nie moderatorka😉, już pomijam fakt, że to facet😁
ok, dzięki 😉
Wpisz sobie w wyszukiwarce numer 1160890000 wyskoczą wtedy te pudełka. Wszystkie takie same. Dlaczego dwa są zaznaczone na zielono co mówi o najtańszej cenie? Przecież to jest to samo, te same pudełka. Kupie te zs 27zł.
@Arek1977r Kod producenta jest ten sam, ale mają różne zdjęcia i opisy, choć wskazują na ten sam przedmiot sprzedaży. A jak parametry wpisane są różne, to dla allegro są to różne przedmioty. Ktoś bawił się z wpisaniem większej ilości sztuk, zapewne by rozdzielić aukcje od konkurencji. I mamy efekt burdelu.
Ale to się tylko tyczy grupy wybranych sklepów które dodatkowo płacąc biorą udział w tej "ściemie". W pozostałych sklepach można znaleźć zwykle tańsze oferty tych samych produktów.