Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,sprzedający straszy mnie sądem ,jak nie zapłacę zostanie wszystko anulowane ?
No ale poprosiłam go że poprostu rezygnuje to on swoje w zaparte i że mam czas do 15 a wogole coś poklikałam wczoraj w allegro i jakoś konto zablokowałam i nie wiem bo nie idzie przejść do płatności , on powiedział że do dziś do 15 no ale mam czas do 5 dni
@Client:51690810 Czas na AL to 3 dni > poza tym po co licytowałaś > trzeba się nauczyć czytać opis aukcji, a nie tytuł, cenę i już klik - podbicie > ile razy licytowałaś w trakcie aukcji?
Kilka razy na początku
@Client:51690810 I co Twoja cena została najwyższa? > czy przebiłaś też na końcu?
Najwyższa
Teraz jeszcze coś poklikałam i zablokalam se chyba konto
Naprawdę nie wiedziałam ze jest obowiązek zapłaty kiedyś też coś tam wylicytowałam ale nie zapłaciłam i wygasło nikt mnie sądem nie straszył więc myślałam że tak to działa
Bo kiedyś pewnie sprzedawcy nie chciało się szarpać albo było za tanie. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ interweniujcie co tam się zablokowało? Czy może sprzedawca zgłosił kupującą do allegro za robienie se jaj? @Client:51690810 na mailu masz co i za ile kupiłaś na jakich warunkach etc
Gdzie
Gdzie pisze na jakich warunkach
Klikam na link nie ma aukcji już dziwne może to oszustwo już kilka razy zostałam oszukana teraz to już się całkiem boję zapłacić
Jak aukcja zakończona, to jej nie ma😉 ,pokarz ten link
@Client:51690810 Jeżeli to nie tajemnica, powiedz co wylicytowałaś?
@Ziolko39 lidlomix jest na zdjęciu screenshoot na poprzedniej stronie
@az1rael Przegapiłem
@Client:51690810 W tytule aukcji jest "jak nowy" > czasem przydaje się czytanie ze zrozumieniem > a przy okazji "Nie poprostu mam inne wydatki a myślałam że to nowy sprzęt " > to nagle się okazało, że masz inne wydatki? > a jak licytowałaś to ich nie miałaś?
Moim zdaniem chcesz uniknąć odpowiedzialności za własne błędy i nie "włączenie myślenia"
Nie napisałam że mam inne wydatki tylko że myslal ze to nowy sprzęt …
@Client:51690810 Czyli licytujesz dla zabawy? > uważam, że taki licytujący powinien dostać dożywotnią blokadę konta
Nie poprostu mam inne wydatki a myślałam że to nowy sprzęt