Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Zakupilem przedmiot od quanp2 zaplacilem i do dzis go nie otrzymalem.Tak samo jak i zwrotu zaplaty,allegro protect nie dziala tzn nie zwroca mi pieniedzy.Sprzedawca oszust tlumaczy w sprze ze u mnie panuje zla pogoda dlatego nie doszla przesylka.Cala ta historia to istny cyrk.Podam tu adres tej niby firmy i prosze sie zastanowic kto byl tak wspanialomyslny aby powstalo konto na takie dane
raoyangqingjiewangluokejiyouxiangongsi
raoyangxianpingandongluyuxiaonandajiejiaochakoudong220mirenhejiayuan4haolou1danyuan501
NIP: 91131124MADNA7P47R
+86 135 4885 7175
ac34ijaolb@allegromail.pl
Czego się spodziewałeś kupując od chińczyka?
Ty raczej u nas w kraju tego nie kupiłeś ,tylko raczej od jakiegoś Azjaty z dłuższym terminem dostawy.
A Ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem wiec sie nie wypowiadaj.Chyba to miejsce gdzie piszemy o przypadkach na allegro tak czy nie???? Lepiej nie pisz glupot.
A wiecie jest jest najgorsze w tym wszystkim, Allegro i ich regulamin, możesz otworzyć dyskusję już w 1godz po zakupie i kupujesz od polskiego sprzedającego i ją otwierasz, a tu kupujesz od Chińczyka i co ? nie otworzysz dyskusji, czyli Allegro lamie własny regulamin i blokuje świadomie otwarcie dyskusji- dlaczego, zapytajmy moderację, ciekawy jestem odpowiedzi, ale niczego w zasadzie się po niej nie spodziewam. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@LEW433 można otworzyć dyskusję do każdej transakcji, niezależnie od tego skąd pochodzi sprzedający. Jeśli z jakiegoś powodu ta opcja jest niedostępna, wystarczy skontaktować się z naszym supportem.
@wojtek3917 adres sprzedawcy jest znany od poczatku wystarczy sprawdzić i unikać chińczyków by nie przeżywać dostaw i nerwicy nie dostawać. Paczka z Chin minimum 20dni idzie. Masz na przyszlość nauczkę najpierw dokładnie sprawdzić ofertę i dopiero kupić a nie szybko kliknąć kup teraz a potem jakos se to bedzie... dyskusję na prośbę pomaga otworzyc moderacja.
polskie kont odrazu allegro by zablokowało
Taaaaa paczka z Chin.To i glupi wie,tylko ta paczka musi byc nadana.
to nie nowość to dzieję się na allegro kilka lat
@wojtek3917 w przypadku opisanej sytuacji zachęcam Cię do otworzenia dyskusji ze sprzedającym. W razie potrzeby możesz wezwać naszego doradcę, który wesprze Cię w poszukiwaniu rozwiązania.
no nie stety już nie wierze w żadne pomoc na allegro byłam sprzedawco trzy konta w ciągu jednego dnia zablokowane tak działa wasz dział bezpieczestwa
Taaak to jest pomysl.Dyskusja trwa i tak sobie trwa a ja popisuje chyba z automatem.Alegro sie wypielo gola d.........Alegro protect itp to jakies bajki dla dzieci.W sumie to nie wiem jak i kto dopuscil do zalozenia konta z takimi danymi.Ktos u was chyba nie odrobil lekcji.Chyba ze to dzialanie celowe moze nawet nie Chinczyka????
Tel od allegro zadzwonil do mnie pani przelaczyla na allegro protect posluchalem pare minut glupawej muzyczki i uslyszalem=przykro mi nic nie moge zrobic.To cale allegro.Ale jak ty im zalegasz 20zl sprawa idzie do windykacji i sadami strasza.
Tata rata ,tak otworz dyskusje i czekaj na odpowiedz automatu.Popiszesz tak sobie ze dwa miesiace az ci sie znudzi.