Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/nowy-samsung-galaxy-s25-ultra-512gb-whitesilver-12gb-ram
Kupiłem ten telefon ,przelew w kwocie 3200 zl.był zrobiony na sprzedającego konto
7.10.2025r,mam potwierdzenia, ale 8.10.2025r musiałem odwołać zakup i poprosiłem o zwrot pieniędzy .Sprzedający zgodził się zwrócić koszty zakupu, i odpisał że przelew wysłany ale do tej poru nie dostałem zwrotu ,podejrzewam że mi oszukał teraz niewiem gdzie mam zgłosić .Proszę Allegro lokalnie o pomoc.
@Xlistov2012 na dole w szczegółach zamówienia masz problem z zakupem , kliknij tam i załóż dyskusję w dyskusji dołącz potwierdzenie przelewu
@KOGIEL_T To mi wygląda na zakup poza allegro - ogłoszenie bez kup teraz.
Chyba trzeba będzie się udać na policję.
@Xlistov2012 co Cię pokusiło żeby w ciemno przelać taką kwotę? 🙉
Tak poza Alegro
@Xlistov2012 @w takim razie musisz udać się z tym na policję ale - niestety - nie nastawiaj się na łatwe odzyskanie pieniędzy.
W zasadzie to nie nastawiaj się na to, że w ogóle odzyskasz jakiekolwiek pieniądze.
Sprzedawca ma konto od 6 lat i oszustwo?
Może przejęte konto?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ogłoszenie jest nadal aktualne. Sprzedający nie odpisuję mi .Jutrom pójdę na policję. informuję innych osob żeby niedaly się jak ja.
@Xlistov2012 poprosiłam o weryfikację konta sprzedającego. Natomiast jeżeli transakcja była finalizowana poza naszą platformą mamy niestety ograniczone możliwości działania.
Wstrzymaj się z dalszymi krokami do jutra, jeśli sprzedający nie odpisze lub nie otrzymasz zwrotu pieniędzy, trzeba będzie zgłosić sprawę na policji.
Ok