Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do uwagi pracowników Allegro oraz Allegrowiczy!
Obecny schemat oszukańczej transakcji tylko wy jesteście w stanie zwalczyć.
Aby unikać takich przykrych sytuacji najlepiej kupować tylko od firm z dobrą reputacją widoczną w komentarzach .Kupowanie okazyjne od przypadkowych sprzedawców jest obciążone ryzykiem .
Przecież pisze - Allegro LOKALNE nie posiada możliwości pozostawienia komentarza, poza tym Pana odpowiedź dotycząca mojego Tematu mija się z jego sednem.
Allegro ma obowiązek walczyć z oszustwem a nie zamykać oczy i nic nie robić.
Rozpoczęcie Dyskusji w opisanym przeze mnie schemacie oszustwa jest bezużyteczna!
@ALLE-YOOP Osobiście to na lokalnym kupiłem tylko raz i to przez pomyłkę ,na szczęście problemu nie było . Komentarze na pewno by się tu też przydały ,było już wiele o tym pisane ale allegro nie widzi takiej potrzeby . Wskazany przez Ciebie sprzedawca to handlarz nie zarejestrowany który nie musi przyjmować zwrotów ani się nie boi że przytuli negatywa . Dla mnie taka aukcja jest z góry omijana . Też bym chciał pogonić wszystkich "szkodników" z portalu ale to jest tu jak walka z wiatrakami.
@ALLE-YOOP Omijam szerokim lukiem Allegro Lokalne.
tos tym tekstem mnie rozwalił "Szanowni pracownicy Allegro, blokując konta oraz uniemożliwiając dożywotnio tym oszustam założenia oraz posiadania konta na Allegro, wy bronicie uczciwych Allegrowiczy przed oszustami, oszczędzając czas, pieniądze oraz nerwy." blokują tak mogą jedno zablokować za 5 minut założy nowe na dane z zadu wzięte i wystawi dalej towary bo im się nie chce już teraz nawet weryfikacji danych przeprowadzać