Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, włamali mi się na konto zmienili na początku hasło jak chciałem się szybko zalogować na konto przez numer telefonu zmienili mi numer potem emali i nie mam dostępu boje się o allegro pay i o dane i kartę czy ktoś jest wstanie mi pomóc proszę!!!!!
@Client:140202179 a na które konto Ci się włamali, bo te z którego piszesz założyłeś dzisiaj😉
Ogólnie to e-mail tam był teb.mateusz.szpunar@gmail.com
a teraz zmienili mi na bad.boy13@hotmail.fr
@Client:140202179 w zasadzie, to o tej porze dział bezpieczeństwa już nie pracuje😔, ale napisz do nich , albo poczekaj jak moderatorzy wstaną
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose @msniezek
@Client:140202179 nie podawaj swoich adresów publicznie, jak moderacja wstanie to wycenzuruje ale na przyszłość sobie pamiętaj.
Jak się boisz o kartę to zastrzeż ją, allegro pay mogą nie wykorzystać jeśli nie wyłączyłeś potwierdzania sms-em.
I jak ci się włamali? Podałeś komuś hasło czy miałeś zbyt łatwe? Najczęściej ludzie maja albo zbyt proste hasła albo kliknęli w jakiś link który zamontował im tzn "infostealer " który skopiował zapisane w przeglądarce hasła.