Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ten sprzedający zmienił nazwę tylko, wcześniejsze jego nazwa na allegro lokalnie była "minecraftsklepv1"
Te same dwie oferty, ten sam opis, To jest ten sam użytkownik co allegro zablokowało konto.
Proszę o szybkie zablokowanie konta, to jest ta sama osoba co wcześniej ja zgłaszałem i konto sprzedawcy zostało zablokowane, a dowód to można znaleźć w mojej historii dyskusji i moich tematów co stworzyłem tu, by znów ktoś inny nie musiał mieć tych problemów z tym sprzedawcą i by czekał tydzień na zwrot pieniędzy.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/grand-theft-auto-gta-5-v-klucz-pl-pc-riv
https://allegrolokalnie.pl/oferta/grand-theft-auto-gta-5-v-klucz-pl-pc
@Filippooooooooo Dzięki za zgłoszenie! Wskazane konto zostało już zablokowane. 🙂
Ale czy te nowe?
"DAWID (smfreight)" To jest te jego konto
@Filippooooooooo Konto jest pod naszą obserwacją. Odpowiedni zespół je weryfikuje.
Witam, niestety znów sprzedawca stworzył konto i znów sprzedaje on to będzie robił w to nieskończoność, nie da się IP zablokować czy coś czy może numer @w_kiwi
@Filippooooooooo dziękuję, sprawdziliśmy to konto, ale na razie otrzymało ono zgodę działu bezpieczeństwa na dalszą działalność.
Ale przecież wy już te konto zablokowaliście 2 razy a on cały czas tworzy to on już prawa nie ma kontynuowania działalności, to jest wszystko złe, on wszystkich kupujących w trąbę robi, sam na swojej skórze się przekonałem, a niech go szlag trafi
Ale jak kupię tę ofertę i znów będzie taka sama sytuacja jak na początku że nie podał klucza, tylko podał używanego, a później podał konto nowe a później zmienił dane logowania email i hasło to będę mógł go znów zgłosić i jego konto zostanie znów zablokowanie czy po tym znów dostanie zgodę działu bezpieczeństwa na dalszą działalność ???
@Filippooooooooo dopóki taka sytuacja rzeczywiście nie nastąpi, nie możemy tego zakładać. Sprzedający wyjaśnił swoją sprawę na innym koncie i otrzymał zgodę działu bezpieczeństwa transakcji na dalszą działalność.
Wyjaśnił ze zrobił kogoś w butelkę, zmienił dane do logowania się do gry i że podał używany klucz a chociaż w opisie piszę coś innego, ciekawe dobrze, już w to nie będę wnikał, ale nie zdziwcie się że znów ktoś mógłby zgłosić go.
Pozdrawiam serdecznie.