anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zostalam oszukana

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:101254411
#7 Wielbiciel
  • Zakupiłam tel na allegro lokalne mam potwierdzenie jednak ze strony sprzedającego jest cisz
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
DarkGee
#8 Zapaleniec

Kiedy kupiłaś? Jeżeli więcej niż kilka dni temu to spróbuj skontaktować się ze sprzedającym. Jeżeli nie odpowiada na wiadomości przez czat to w danych sprzedającego otrzymanych po zakupie powinien być adres email i/lub numer telefonu.

Jeżeli to nie pomoże to otwórz spór że sprzedającym.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:101254411 na koncie, z którego piszesz - nie ma zakupów na Allegro Lokalnie. Prześlij proszę link do oferty, w której kupiłaś. Czy na potwierdzeniu płatności, jako odbiorca widnieje Allegro? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Tak ale z konta syna było kupywane po opłaceniu telefonu nie miał nawet informacj o kupnie w moje zakupy 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A jak znalazł/wszedł w ogłoszenie, za pomocą otrzymanego linka z innego serwisu? Jeśli tak to wklej ten adres tu....

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Właśnie nie wiem jak on to opłacił musiał dać mu link ale płacił blikiem 

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel

Screenshot_2026-01-31-07-46-56-585_com.facebook.orca.jpg

Screenshot_2026-01-31-08-31-02-583_com.mi.globalbrowser.jpg

 na potwierdzeniu jest zagranicznu adres

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:101254411 @jeśli znaleźliście ogłoszenie na innym portalu a potem dostaliście „link do Allegro” to niestety ale zostaliście oszukani. 

Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro. 

Możesz się z tym zgłosić na policję ale szansa na odzyskanie pieniędzy jest niestety w zasadzie zerowa. 

oznacz moderatorów