anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy z allegro lokalnie

kaszpir_itt
#7 Wielbiciel

Kupiłem produkt na allegro lokalnie, Chat gpt plus, 22 października, dostałem informację że sprzedawca zwrócił pieniądze do allegro,  jak je odzyskać, skoro oni nie mają mojego numeru konta.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kaszpir_itt Środki wracają na ten sam instrument płatniczy który został użyty przy zakupie.

oznacz moderatorów

kaszpir_itt
#7 Wielbiciel

Płaciłem blikiem, mija 6 dni, odkąd dostałem informację o zwrocie pieniędzy do allegro przez sprzedawcę. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kaszpir_itt 

Wejdź w szczegóły zamówienia i znajdź informacje o zwrocie. Jeżeli tam będzie że zwrot został wykonany to szukaj pieniędzy na koncie przypisanym do blika. Jak coś nie będzie grało, wracaj z informacjami.

oznacz moderatorów

kaszpir_itt
#7 Wielbiciel

nic nie ma tam o zwrocie

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kaszpir_itt  no to wygląda na to, że zwrot nie przeszedł, czasem tak się zdarza, ale na weryfikacje, to musisz poczekać jak zajrzy tu jakiś moderator 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@kaszpir_itt rozumiem, że chodzi o zakup z 22 października. Zwrot od sprzedającego nie powiódł się, został zlecony, ale nie przeszedł.
Skontaktuj się proszę w tej sprawie ze sprzedającym, może być przez czat Allegro Lokalnie. Jeśli będziesz miał problem z dogadaniem się ze sprzedającym, załóż proszę dyskusję, po 24h od jej rozpoczęcia będziesz mógł w razie potrzeby poprosić o pomoc pracownika Allegro. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaszpir_itt
#7 Wielbiciel

Tak jak pisałem wcześniej, pieniądze zostały przesłane do allegro przez sprzedającego.

1000003433.jpg

oznacz moderatorów

la_nika

@kaszpir_itt sprzedający zlecił ten zwrot, ale się nie powiódł, widzę go w systemie jako anulowany, dlatego powinien go zlecić ponownie. Dlatego poprosiłam, abyś się z nim skontaktował.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaszpir_itt
#7 Wielbiciel

sprzedający pisze mi że zrobił zwrot, komu i gdzie to nie wiem

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kaszpir_itt  już TRZY RAZY  masz napisane, że zwrot się nie powiódł, nie przeszedł , został anulowany , więc de facto  tego zwrotu nie było, napisz do sprzedającego, aby ponowił zwrot

oznacz moderatorów

Rsjabber
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, podpinam się tutaj żeby nie zakładać osobnego tematu, ale chyba mam podobną sytuację (nr zamówienia 22da4c7a-e868-437b-9963-cb51ec450b7d) i prosiłbym czy może Pani potwierdzić

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Rsjabber, sprawdziłem i wystąpiła podobna sytuacja. Zwrot od sprzedającego nie powiódł się, również został zlecony, ale nie przeszedł. Skontaktuj się proszę ze sprzedającym w tej sprawie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów