Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie kupiłam regał i przy pierwszej próbie chciałam zapłacić blikiem i podobrało mi środki z konta ale allegro nie zatwierdziło płatności i więc ponowiłam płatność ale zrobiłam za pobraniem do domu. Czy pieniądze zostaną automatycznie mi zwrócone przez allegro za tą pierwszą płatność czy muszę się o to jakoś upominać dodam że paczka już do mnie dotarła.
@viki879 czegoś tu nie rozumiem, jak ponowiłaś płatność za pobraniem do domu🤔
płatność blikiem często wraca z datą wykonania płatności, więc sprawdź na koncie, bo kasa powinna już być
W sensie po pierwszej nie udanej próbie blikiem gdzie pobralo mi środki a allegro tego nie zatwierdziło gdy pokazało mi sie ponów płatność wybrałam zamiast ponownie płatność blikiem płatność przy odbiorze towaru po dotarciu paczki do domu
I nie wiem teraz czy za ta pierwsza próbę zostaną zwrócone mi pieniądze bo z konta mi pobralo o to mi chodzi
@viki879 czyli j/w, ale dla pewności podaj numer transakcji, to moderatorzy sprawdzą, czy płatność została cofnięta
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek @matt_rose
Myślę ze poczekam z 2, 3 dni może płatność wróci i skontaktuje się z sprzedającym w tej sprawie. Nie chcę podawać również numer transakcji na jakimś forum nie wiem kto jest po drugiej stronie
@viki879 numer transakcji jest zaszyfrowany, więc nawet najlepszy informatyk nie dojdzie nigdzie po tym numerze😉
@viki879 czy możesz pobrać potwierdzenie pobranej płatności, czy masz przy pobraniu informację o nałożonej blokadzie na tej płatności?