anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[08.05.2025] Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych

MAMY ROZWIĄZANIE!
M-CAR-PARTS
#1 Nowicjusz#

witam, dlaczego po edycji oferty pojawia mi się taki komunikat ? Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych

oznacz moderatorów
40 ODPOWIEDZI 40
mlesny666
#1 Nowicjusz#

Dobre pytanie. Mam to samo od 20 minut.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@M-CAR-PARTS podaj numer oferty oraz prześlij zrzut ekranu z pojawiającym się komunikatem.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

Przy próbie wystawienia bądź wznowienie każdej aukcji od 20 minut pojawia się ten komunikat: Wystąpił błąd - Ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla Kont Firmowych

oznacz moderatorów
M-CAR-PARTS
#1 Nowicjusz#

Nie mam możliwości zrobienia zrzutu... nawet po włączeniu edycji i chęci zapisania bez zadnych zmian również występuje ten komunikat...

oznacz moderatorów
Client:38460694
#1 Nowicjusz#

image.jpg

oznacz moderatorów
Staszko1111
#1 Nowicjusz#

Też mam ten sam problem wstawiam tu zdjęcia
1.jpg2.jpg3.jpg

oznacz moderatorów
M-CAR-PARTS
#1 Nowicjusz#

Problemem jest to ze próbowałem na trzech różnych tylko cenę zmienić i mam ten sam komunikat...

oznacz moderatorów
Grands311
#1 Nowicjusz#

mam ten sam problem czy ktoś wie jak to zmienić?

oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

To chyba jakaś awaria po stronie Allegro - nigdy takiego błędu nie było. Nic nie można zmodyfikować, wznowić, ani wystawić nowej aukcji.

oznacz moderatorów
Grands311
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry , chciałam wystawić produkt ale nie mogę ,ponieważ piszę mi ,że ustawienia podatkowe mogą być określone tylko dla kont firmowych , wystawiam produkty od roku i nie miałam nigdy takiego problemu konto jest prywatne nie firmowe ,co mogę zrobić żeby nadal moć wystawiać oferty ? Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
M-CAR-PARTS
#1 Nowicjusz#

Podejrzewam ,że więcej ludzi ma  z tym problem, ja też.... temat nie rozwiązany

oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

Na razie lipa. Przy każdej wznawianej aukcji i każdej próbie wystawienia aukcji ten sam komunikat. 40 minut temu wszystko chodziło bezproblemowo i dało się wystawiać. Trzeba chyba pisać bezpośrednio w formularzu kontaktowym, bo tak to nikt pewnie nic nie zrobi, jeśli to jeszcze nie jest masowe.

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@M-CAR-PARTS @mlesny666 @Grands311 Dziękujemy za zgłoszenia.
Weryfikujemy ten problem i gdy tylko otrzymamy więcej informacji, wrócimy z odpowiedzią.
Będę wdzięczny za przesłanie zrzutów ekranu przedstawiających problem, z pewnością to pomoże w jego rozwiązaniu.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

Zrzut ekranu 2025-05-08 142443.jpg

oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

Zrzut ekranu 2025-05-08 142729_2.png

oznacz moderatorów
mlesny666
#1 Nowicjusz#

W załączniku zrzut z próby wystawienia nowej aukcji i z próby wznowienia aukcji zakończonych. Cały czas ten sam błąd.

oznacz moderatorów
M-CAR-PARTS
#1 Nowicjusz#

zrzut.jpg

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Dziękuje bardzo za zrzuty @M-CAR-PARTS @mlesny666, przekazałem je do odpowiedniego działu.
Czekam na więcej informacji z naszej strony.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów