Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry,
nie mogę wygenerować listu dla Allegro Odbiór w Punkcie Pocztex. Wyskakuje błąd, że API przewoźnika jest niedostępne
dla: UżytkownikClient:44946579
proszę o pomoc
API przewoźnika jest niedostępne Poczta Polska,czy ktoś też ma ten problem?
to samo
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
API przewoźnika jest niedostępne
Jakaś awaria?
U mnie to samo! Zgłaszam!
To samo, nie działa. Prosimy o zadziałanie 🙂
taką odpowiedź dostałam na czacie:
Poczta Polska potwierdziłą nam dziś o 8:01 problemy z ich API. Z tego co wiemy, problem jest globalny i pracują już nad rozwiązaniem tego problemu. Prosiłbym o wstrzymanie się do około 9/10, problemy nie powinny wtedy występować. Jeżeli nie uda się nadać zamówień, będziemy mogli wykluczyć je z jakości.
dalej nie działa jest prawie 13
Do (9/10) 9 października ?! 😲
Awaria Poczty Polskiej nie można nadać mini przesyłek
API przewoźnika niedostępne -przy nadaniu wyskakuje.
Nie mogę zamówić przesyłki: Allegro MiniPrzesyłka, z pakietu smart dla zamówienia
dzień dobry, czy u was też jest problem od rana z pocztexem ? wyskakuja ciągle komuniat "API przewoźnika jest niedostępne" . etykieta generowana z widoku allegro @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
[AKTUALIZACJA 10.09.2024, 10:56] Problem został już rozwiązany przez Pocztę Polską.
Dzień dobry! Bardzo dziękuję Wam za zgłoszenia, problemy leżą po stronie Poczty Polskiej. Jesteśmy w kontakcie z przewoźnikiem i czekamy na ich naprawę.
Aktualizacja: będziemy wykluczać z jakości sprzedaży zamówienia, których dotyczy ten błąd, dlatego bardzo proszę Was o podawanie w tym wątku ich numerów.
Przez EN idzie , ale bardzo długo trzeba czekać na import .
Witam, ile ten problem będzie jeszcze trwał?
WITAM, TO NUMER ZAMÓWIENIA KTÓREGO NIE MOGĘ WYSŁAĆ..
@Passaparola dziękuję, zamówienie przekazane do wykluczenia z jakości Twojej sprzedaży.
@_HolaOla_ czyli mam rozumieć ,że grubsza awaria , mam pobrane etykiety ,ale nie mam możliwości wysłać pliku , bez tej czynności nie nadam . Poczekam jeszcze , może ruszy ..