Nie mogę zalogować się do menadzera inpost.Pojawia się błąd
Nie możemy wyświetlić strony
Numer błędu: 63d06936acc7dbd7 . I tak jest na różnych przeglądarkach , Czy jest awaria?
potwierdzam mamy ten sam błąd...
Również ten sam bład mamy
Cześć, @eldrogeria! Manager InPost, to zewnętrzne narzędzie przewoźnika. Czy kontaktowaliście się w tej sprawie z obsługą InPost?
@eldrogeria, @AnnaG-Antyki, @PROLIGHTS, @montersklep_pl skontaktowaliśmy się z przewoźnikiem i otrzymaliśmy informację, że znają oni problem z logowaniem i już pracują nad jego rozwiązaniem.
[edycja, 17.03.2025, 9:31] część z użytkowników zauważyła, że problem ustaje po wyczyszczeniu plików Cookie (najszybciej zrobicie to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE).
[aktualizacja, 17.03.2025, 11:23] Dla większości kont, została już przywrócona możliwość zalogowania do Managera paczek InPost. Niektóre konta, mogą jednak wymagać ponownego połączenia konta Allegro z kontem Managera Paczek.
Inpost odbija piłeczkę i twierdzi ,że to wina Allegro. Proszę zróbcie coś z tym problemem. Twierdzą,że otrzymują informacje ale po ich stronie jest wszystko ok.
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jeszcze trochę i godziny graniczne na wysłanie miną i znów za czyjś bałagan zapłacą sprzedawcy. Ciekawe czy wtedy wykluczycie wszystkie niezrealizowane zamówienie i opinie od rządnych szybkiej dostawy kupujących.
zmień hasło u mnie pomogło
Czekamy, też mamy ten problem ☹️
Numer błędu: 8c477acaffa55618
U nas też nie działa, a dyskusja oznaczona jako mamy rozwiązanie:/
Czyszczenie nic nie daje, nadal błąd, nie można się zalogować
Dzień dobry, wyczyściłem pliki Cookie, jednak problem pozostaje. Gdy loguję się po za Allegro wyskakuje komunikat "
Dajcie zapomniałeś hasło i kroki po kolei- a następnie nie logujcie się przez zaloguj przez Allegro tylko przez dane do logowania, wtedy działa.
Tak zrobiłem, działa, jednak na koncie jest 0 zł, a było "trochę" więcej. W tej sytuacji strach doładowywać konto.
Chyba Was nie lubią... Patrzyłam po poście z godzinę temu i działało. Teraz nawet wydrukowałam etykietę i też u mnie działa. Jedyny błąd to bardzo zamula po wpłacie i właściwie nie dochodzi komunikat o udanej płatności, jednak po odświeżeniu ona jest. To juz wczoraj też tak miałam...
Może to jakieś chwilowe zawiechy i raz działa raz nie, bywało i tak...
to samo nie mozna się zalogowac do inpostu przez allegro
nie mozna się zalogowac do inpostu przez allegro tym samym nie mozna robic przesyłek
Allegro dzxiałajcie tam jakoś szybciej bo klienci czekaja!!!
Dzwoniłam na infolinie Inpost . Twierdzą ,że to wina Allegro. U nich jest wszystko ok.
@eldrogeria Ciekawe, bo my otrzymaliśmy informację, że wiedzą o problemie i już nad niem pracują. 🙂
@w_kiwi To trochę jak u was ,wystarczy poczytać trochę wpisów ,co konsultant to może być inna opinia.