anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.03.2026] Nie mogę zalogować się do Managera paczek InPost

MAMY ROZWIĄZANIE!
eldrogeria
#9 Pomysłodawca

Nie mogę zalogować się do menadzera inpost.Pojawia się błąd
Nie możemy wyświetlić strony
Numer błędu: 63d06936acc7dbd7 . I tak jest na różnych przeglądarkach , Czy jest awaria?

oznacz moderatorów
65 ODPOWIEDZI 65
montersklep_pl
#8 Zapaleniec

potwierdzam mamy ten sam błąd...

oznacz moderatorów
PROLIGHTS
#7 Wielbiciel

Również ten sam bład mamy

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @eldrogeria! Manager InPost, to zewnętrzne narzędzie przewoźnika. Czy kontaktowaliście się w tej sprawie z obsługą InPost?  

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eldrogeria@AnnaG-Antyki@PROLIGHTS@montersklep_pl skontaktowaliśmy się z przewoźnikiem i otrzymaliśmy informację, że znają oni problem z logowaniem i już pracują nad jego rozwiązaniem.

[edycja, 17.03.2025, 9:31] część z użytkowników zauważyła, że problem ustaje po wyczyszczeniu plików Cookie (najszybciej zrobicie to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE). 

[aktualizacja, 17.03.2025, 11:23] Dla większości kont, została już przywrócona możliwość zalogowania do Managera paczek InPost. Niektóre konta, mogą jednak wymagać ponownego połączenia konta Allegro z kontem Managera Paczek. 

Sandra
oznacz moderatorów
eldrogeria
#9 Pomysłodawca

Inpost odbija piłeczkę i twierdzi ,że to wina Allegro. Proszę zróbcie coś z tym problemem. Twierdzą,że otrzymują informacje ale po ich stronie jest wszystko ok. 

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jeszcze trochę i godziny graniczne na wysłanie miną i znów za czyjś bałagan zapłacą sprzedawcy. Ciekawe czy wtedy wykluczycie wszystkie niezrealizowane zamówienie i opinie od rządnych szybkiej dostawy kupujących.

oznacz moderatorów
PROLIGHTS
#7 Wielbiciel

zmień hasło u mnie pomogło

oznacz moderatorów
arete-sklep
#9 Pomysłodawca

Czekamy, też mamy ten problem ☹️

Nie możemy wyświetlić strony

Numer błędu: 8c477acaffa55618

oznacz moderatorów
shopmw
#11 Animator

U nas też nie działa, a dyskusja oznaczona jako mamy rozwiązanie:/

oznacz moderatorów
progress-wrz
#7 Wielbiciel

Czyszczenie nic nie daje, nadal błąd, nie można się zalogować 

oznacz moderatorów
hurtowniabios_pl
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry, wyczyściłem pliki Cookie, jednak problem pozostaje. Gdy loguję się po za Allegro wyskakuje komunikat "

Upsss
Niepoprawny login lub hasło. Czy kliknąłeś w link aktywacyjny który otrzymałeś w e-mailu?"

Nie otrzymałem żadnego maila z linkiem aktywacyjnym.  

Czekam cierpliwie na rozwiązanie sytuacji. 
oznacz moderatorów
kolibra_pl
#7 Wielbiciel

Dajcie zapomniałeś hasło i kroki po kolei-  a następnie nie logujcie się przez zaloguj przez Allegro tylko przez dane do logowania, wtedy działa.

oznacz moderatorów
sweet_land
#7 Wielbiciel

Tak zrobiłem, działa, jednak na koncie jest 0 zł, a było "trochę" więcej. W tej sytuacji strach doładowywać konto.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Chyba Was nie lubią... Patrzyłam po poście z godzinę temu i działało. Teraz nawet wydrukowałam etykietę i też u mnie działa. Jedyny błąd to bardzo zamula po wpłacie i właściwie nie dochodzi komunikat o udanej płatności, jednak po odświeżeniu ona jest. To juz wczoraj też tak miałam...

Może to jakieś chwilowe zawiechy i raz działa raz nie, bywało i tak...

#10 Popularyzator

to samo nie mozna się zalogowac do inpostu przez allegro 

oznacz moderatorów
Tyskibartnik
#10 Popularyzator

nie mozna się zalogowac do inpostu przez allegro tym samym nie mozna robic przesyłek 

Allegro dzxiałajcie tam jakoś szybciej bo klienci czekaja!!!

oznacz moderatorów
eldrogeria
#9 Pomysłodawca

Dzwoniłam na infolinie Inpost . Twierdzą ,że to wina Allegro. U nich jest wszystko ok. 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eldrogeria Ciekawe, bo my otrzymaliśmy informację, że wiedzą o problemie i już nad niem pracują. 🙂

Wiktoria
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@w_kiwi To trochę jak u was ,wystarczy poczytać trochę wpisów ,co konsultant to może być inna opinia.

oznacz moderatorów