Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A TYM RAZEM O CO CHODZI????
Żądanie zawiera błędne dane. Skontaktuj się z autorem aplikacji. Nie mogę wygenerować etykiety
Jak dług potrwają jeszcze problemy?
Problem dalej istnieje, pewnie programiści zrobią kawekę i zaczną coś klikać...
działa tylko inpost przez menadżera , ciekawe co dalej
Nadal wywala błąd, nie da się wygenerować listu przewozowego
po tym błędzie wejdźcie w SPRZEDAŻ- ZAMÓWIONE PRZESYŁKI- Z TEGO MIEJSCA MOŻNA WYDRUKOWAĆ WYGENEROWANĄ JUŻ ETYKIETĘ
Dziwne, po wejściu w zakładkę moja sprzedaż -> szczegóły tego zamówienia widzimy 2 już wygenerowane przesyłki, gdzie niby wyskakiwał błąd, czyli nawet jak wyskoczy błąd trzeba wejść przez zakładkę moja sprzedaż (edit, jednak po kliknięciu zamów podjazd wraca spowrotem do błędu...)
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Podczas próby zamówienia kuriera Allegro One Box i InPost Czechy, pokazuje się taki komunikat. Proszę o szybką pomoc.
Nie dziala zamawianie podjazdu kuriera. Z inpostem mozna sobie poradzic poprzez strone inpost wiec ewidentnie problem lezy u was. Pytanie nr 2 co z negatywami od klientow jak ktos dostanie paczke pozniej i co z ocenami ktore poleca w dol za nieterminowa wysylke
Nie działa zamawianie przesyłek allegro miniprezsyłka!
Allegro się sypie hehehe
nic nie działa
Panowie i Panie robimy coś z tym fantem bo trza sprzedawać ażeby Allegro na Wasze wypłaty zarobiło
ruchy ruchy bo od nas to wymagacie a z Waszej lipa
działa tylko inpost
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak powyżej, nie można zamówić podjazdów kurierów
Czy jest jakiś problem z Allegro Odbiór w Punkcie DPD Pickup - brak możliwości nadania jest komunikat BŁĄD PRZETWARZANIA
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy u Was wciąż jest błąd( od 18.02.2024) w generowaniu etykiet InPost i DPD, innych nie sprawdzałam ...? Jak Allegro wyliczy wysyłke w terminie? od Wczoraj od około 11:40 wyskakuje błąd . Były niewielkie przerwy bez błędu na stronie ale teraz (19.02.2024 7:15 nadal nierozwiązany problem)
Potwierdzam błąd przy zamówieniu podjazdu.
Witam,
Nie moge od wczoraj nadać przesyłek Poczty Polskiej, system nie działa komunikat:skontaktuj sie z autorem aplikacji" czy ktos wie o co chodzi i kiedy zostanie naprawiony ten bład?
Awaria , a ile potrwa to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Masakra, ktoś pracuje nad jej rozwiązaniem?