anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[24.09.2025] Shipx token nie został dodany

MAMY ROZWIĄZANIE!
Perfumixxxx
#9 Pomysłodawca

Witam czy obecnie jest jakis blad na allegro ? Nagle zaczal mi wyskakiwac blad ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta . Nic nigdzie nie zmienialem itp

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
agroflexxx
#8 Zapaleniec

Witam , mam dokładnie ten sam problem 

oznacz moderatorów
eROLCHEM
#1 Nowicjusz

Również mam ten sam błąd. A nowy wygenerowany token również nie działa...

oznacz moderatorów
konopieizdrowie
#7 Wielbiciel

To samo.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Perfumixxxx @konopieizdrowie @eROLCHEM @agroflexxx był to przejściowy błąd. Funkcjonalność została już przywrócona. Czy nadal odnotowujecie podobne problemy? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Heaven4uuu
#1 Nowicjusz

tak

oznacz moderatorów
Damian82x
#7 Wielbiciel

ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta WZA lub jest nieprawidłowy. rano normalnie udało się nadać etykietę

oznacz moderatorów
Heaven4uuu
#1 Nowicjusz

u mnie to samo

oznacz moderatorów
CentrumOgrodu_MB
#9 Pomysłodawca

ShipX token nie został dodany w ustawieniach konta WZA lub jest nieprawidłowy nr zamówienia 

f34d03c0-98a2-11f0-84dc-a77b677a2f6a

oznacz moderatorów
Fit-animals
#8 Zapaleniec

U mnie tak samo nie działo. W ustawieniach Wysyłam z Allegro, w Integracji z Allegro nic się nie wyświetla.

oznacz moderatorów
lesnezycie
#2 Obserwator

Skontaktowałem się z allegro, czekam na odpowiedź. Dam znać. U mnie jest ten sam problem. Nie można nadać przesyłek a w umowach własnych nic się nie wyświetla. Ciężko z pozycji sales center znaleźć zakładkę. 

oznacz moderatorów
zako-gdansk
#8 Zapaleniec

Właśnie, gdzie jest zakładka do umów własnych? Trzeba dodać token z mangera inpost ale nie mogę znaleźć miejsca gdzie to zrobić? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
OR-MED
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
misia1989i
#7 Wielbiciel

U mnie to samo. 

oznacz moderatorów
NaskoSil
#7 Wielbiciel

To jest raczej błąd po stronie allegro, zgodnie z ich komunikatem "24 września zakładkę Umowy własne zastąpimy nową zakładką Integracja z InPost. Zostawimy w niej tylko jedną umowę z InPost – tę, z której ostatnio były nadawane Twoje przesyłki" problem polega na tym, że zakładka Umowy Własne dalej istnieje i są tam wszystkie umowy, natomiast zakładka Integracja z InPost jest pusta

oznacz moderatorów
foto-hurtownia
#13 Ambasador

To samo, nie mogę wysyłać paczkomatów Inpost. Wyskakuje błąd 

fotohurtownia_0-1758696999026.png

"Dla wybranej metody dostawy trzeba użyć własnych poświadczeń (pole credentialsId). Ich klucz można odczytać z zasobu /shipment-management/delivery-services."

oznacz moderatorów
NaskoSil
#7 Wielbiciel

Ja już mogę generować etykiety InPost, pomogło wylogowanie się z konta i ponowne zalogowanie. Możliwe też, że allegro w między czasie coś naprawiło.

oznacz moderatorów
lesnezycie
#2 Obserwator

U mnie już działa wszystko prawidłowo. 

oznacz moderatorów