Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Piszę z prośbą o pomoc i wskazówki dotyczące mojej sytuacji. Dwa lata temu moje konto zostało zablokowane przez Allegro w związku z prowadzeniem sprzedaży w modelu dropshipping na Allegro Lokalnie. Od tamtego czasu nie udało mi się odzyskać dostępu do konta, mimo że podjąłem kroki mające na celu prowadzenie działalności zgodnie z regulaminem.
Obecnie posiadam zarejestrowaną działalność gospodarczą (NIP: 8571941987) i chciałbym w pełni legalnie rozpocząć sprzedaż na Allegro, jednak blokada konta uniemożliwia mi to. Chciałbym dowiedzieć się, jakie działania mógłbym podjąć, aby moja sytuacja mogła zostać ponownie rozpatrzona i czy istnieje możliwość odblokowania konta lub utworzenia nowego w oparciu o prowadzenie firmy.
Będę wdzięczny za wszelkie porady, informacje lub kontakt z odpowiednim działem, który mógłby pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawia
@mikser420 to lepiej pytaj dział bezpieczeństwa przez formularz najlepiej z tamtego konta lub zapytaj czy możesz założyć nowe
Dobry wieczór,
dziękuję za wiadomość.
Pana konto jest zawieszone na czas nieokreślony. Nie zgadzamy się na ponowną rejestrację w naszym serwisie.
Podstawa regulaminowa: artykuł 2.12 i 8.7 Regulaminu Allegro.
Może Pan jedynie używać tego konta do dokonywania zakupów w Serwisie. - Co mam zrobić w takiej sytuacji? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@mikser420 Przykro mi, ale nie mam jak Ci pomóc na forum. Kwestię blokady konta możemy wyjaśnić jedynie w prywatnej korespondencji mailowej.
zgłoszenie do uokik o bezprawnym ograniczeniu dostępu do rynku innym podmiotom gospodarczym
konto zablokowało dział bezpieczestwa i nie oczekuj że odblokują