anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja konta payu

Client:43407029
#2 Obserwator

Wpłaciłem pieniądze za aktywację konta 1.01 dostałem pieniądze spowrotem a konto dalej nie odblokowane 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43407029 już to sprawdzam, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:43407029 dane rachunku z którego został wykonane przelew nie zgadzały się z danymi konta Allegro. Dlatego weryfikacja nie przebiegła pomyślnie. 

Alicja
oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam. 

Podłącze się do tematu, we wtorek zrobiłem przelew weryfikacyjny na 1,01 w ten sam dzień przelew wrócił, weryfikacja trwa. Czy jest wszystko na dobrej drodze aby wypłat zostały aktywowane? Proszę o sprawdzenie. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Forch-shop. Weryfikacja możesz potrwać do 3 dni roboczych. Daj znać, jeśli po tym czasie nie otrzymasz rezultatu weryfikacji. 

Marysia
oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dziś już jest 3 dzień roboczy a weryfikacja wciąż trwa i nie odblokowane wypłaty dalej. 

oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel

We wtorek koło godziny 8 był robiony przelew, więc 3 dni robocze już minęły a wypłaty payu dalej nie aktywne. Ktoś to sprawdzi?  @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Forch-shop 

Po pierwsze nie minęły jeszcze 3 dni robocze. Przypominam, że wczorajszy dzień nie był dniem roboczym.

Weryfikacja powinna potrwać do poniedziałku 08.06, do końca dnia.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel

Przepraszam, zapomniałem że wczoraj było święto. Dobrze więc czekamy. 

oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel

Weryfikacja wciąż trwa, i dalej weryfikuje .. Minęły 3dni robocze już, prosze o pomoc? 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Forch-shop, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu w celu znalezienia przyczyny. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Forch-shop
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Forch-shop Weryfikacja powinna już zostać zakończona 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane