Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry
Chciałbym zaplanować urlop , dawno tego nie robiłem i nie mogę znaleźć miejsca gdzie można to zrobić . Proszę o pomoc
@DanutaKrol555 teraz jest przerwa w sprzedaży
A gdzie można ją znaleźć ??
No przecież @Client:44052296 podał Ci link. Wystarczy go wcisnąć! To na pomarańczowo.
Ale tam i tak nie podasz daty zakończenia urlopu, kupujący nie zobaczą informacji o urlopie. Pop prostu znikasz z Allegro
Hmm to nie jest tak jak kiedyś ze była informacja ze sprzedający w takim a takim okresie ma urlop , tylko po prostu do czasu dezaktywacji urlopu mnie nie ma ?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chciałem ustawić przerwę w sprzedaży z powodu urlopu, dopiero teraz zapoznałem się ze zmianami wdrożonymi w tym temacie, ale stwierdzam, że to jest bardzo niekorzystne rozwiązanie. Sama idea, że sprzedaż jest na jakiś okres zawieszona jest w porządku w porównaniu do poprzedniej opcji urlopu, ale absolutnie nie powinno być tak, że znikają oferty sprzedającego. Przecież wielu kupujących szuka towaru wcześniej, "wrzuca" do obserwowanych, porównuje, a tutaj pozbawia się ich tej opcji, bo moje oferty formalnie przestaną istnieć. Nie pojawia się informacja, dla uspokojenia klientów, że Sprzedający zawiesił sprzedaż tymczasowo z powodu urlopu i kiedy ją odwiesi. W ten sposób można stracić nie tylko skonsternowanych/wkurzonych? stałych klientów, ale też będą koszty utraconych korzyści z tytułu pozyskania nowych klientów. Uważam, że oferty absolutnie powinny się wyświetlać, a jedynie powinna być zablokowana opcja dokonywania zakupów z informacją, że Sprzedający ma urlop od - do...
Coś w tym jest ... opcja całkowitego zniknięcia ofert podczas urlopu nie jest dobrym pomysłem . Wielokrotnie korzystałem jeszcze na starych zasadach był problem tylko taki ze mało który kupujący widział ze użytkownik jest na urlopie dlatego wciaz kupowali i potem były pretensje ze towar nie jest wysłany w terminie
@Reverie73 dziękuję za Twoją sugestię, przekazałam ją do osób, które zajmują się tą funkcją. Jeśli wprowadzone zostaną zmiany, na pewno damy Wam znać.
Czy będzie można ustawić urlop ?bez wygaszania aukcji, obecna opcja nie jest dobrym rozwiązaniem. Bardzo proszę o informację
kupujący by musiał napisać do allegro to by takie zmiany wprowadzili od razu 😄
czy coś już wiadomo? Ta "przerwa" to jakiś kolejny wasz debilny pomysł, ktoś kto to wprowadził powinien być wywalony z roboty na zbity pysk, proszę o przywrócenie urlopów tak jak były, dlaczego jak zwykle psujecie coś co działało dobrze?
"
Po ustawieniu Urlopu kupujący widzą nad Twoimi ofertami komunikat o nieobecności sprzedającego i wydłużonym czasie wysyłki. Nadal mogą jednak składać nowe zamówienia i zadawać pytania. Masz obowiązek na nie odpowiedzieć i zrealizować złożone zamówienia, aby nie wpłynąć negatywnie na jakość swojej sprzedaży. Możesz też ręcznie zakończyć oferty i wznowić je po powrocie z urlopu."
coś wiadomo w temacie? Powoli sezon urlopowy się zaczyna nie chciałbym aby oferty był wyłączone bo w tym momencie tracimy jak i klientów tak i "obserwujących". Kiedy przywrócicie stary urlop? I co za łeb wpadł na ten pomysł aby to zmienić?
Hmm .. Nie wiem jak przywołać moderatora do odpowiedzi..
@ADM_media Nie planujemy w najbliższym czasie przywrócenia urlopu we wcześniejszej formie.
**piiip**iście, gratulacje dla tego nieudacznika, który zrobił burdel z czymś co działało. Wasze działy do rozwoju allegro muszą być dumne i bardzo inteligentne.
Piękny przykład na to jak Allegro dba o sprzedawców i gdzie ich ma...