anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro delivery

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Dzień dobry, moje towary znajdują się w jakimś magazynie zagranicznym w Polsce. Wybrałemem/łamem usługę Allegro Delivery do wysyłki paczek i złożyłemem/łamem zamówienie na odbiór paczek przez pracowników Allegro Delivery osobiście na miejscu. Czy etykieta kurierska na paczce musi zostać wydrukowana wcześniej przez magazyn zagraniczny, czy pracownicy Allegro Delivery ją wydrukują?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

AMDevpro
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@AMDevpro Możesz podać więcej szczegółów? Co to za przesyłki? Dlaczego nie wiesz gdzie się konkretnie znajdują? Jaki jest numer zlecenia? 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Sprzedaję tablety i znam adres magazynu w Polsce. Obecnie mam wątpliwości co do kwestii wydruku etykiety kurierskiej: czy powinienem/powinnam zlecić jej wydrukowanie magazynowi, czy pracownicy Allegro Delivery zajmą się tym samodzielnie? Numerami moich zamówień są 38725440-d459-11f0-8b1e-cd746834e340 oraz 86a48d32-d4dc-11f0-b747-97550d. Czekam na Pańską szczegółową odpowiedź.

oznacz moderatorów

nat_not

@AMDevpro Dziękuję.

Paczki powinny być przygotowane przez obsługę magazynu i posiadać już etykiety. Jak nadawać paczki przez Allegro Delivery możesz też przeczytać tutaj.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AMDevpro
#8 Zapaleniec

Otrzymałem/Otrzymałam wiadomość, dziękuję za Pańską odpowiedź – była bardzo pomocna. Jednocześnie chciałbym/chciałabym zapytać, że skoro złożyłem/złożyłam polecenie odbioru paczek osobiście na miejscu na platformie Allegro, czy nadal muszę wykonywać jakieś czynności w magazynie zagranicznym?

oznacz moderatorów

nat_not

@AMDevpro To już zależy od tego jak przebiega obsługa w magazynie, z którego usług korzystasz. Najlepiej skontaktować się bezpośrednio z tym magazynem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów