Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, moje towary znajdują się w jakimś magazynie zagranicznym w Polsce. Wybrałemem/łamem usługę Allegro Delivery do wysyłki paczek i złożyłemem/łamem zamówienie na odbiór paczek przez pracowników Allegro Delivery osobiście na miejscu. Czy etykieta kurierska na paczce musi zostać wydrukowana wcześniej przez magazyn zagraniczny, czy pracownicy Allegro Delivery ją wydrukują?
@AMDevpro Możesz podać więcej szczegółów? Co to za przesyłki? Dlaczego nie wiesz gdzie się konkretnie znajdują? Jaki jest numer zlecenia?
Dzień dobry,
Sprzedaję tablety i znam adres magazynu w Polsce. Obecnie mam wątpliwości co do kwestii wydruku etykiety kurierskiej: czy powinienem/powinnam zlecić jej wydrukowanie magazynowi, czy pracownicy Allegro Delivery zajmą się tym samodzielnie? Numerami moich zamówień są 38725440-d459-11f0-8b1e-cd746834e340 oraz 86a48d32-d4dc-11f0-b747-97550d. Czekam na Pańską szczegółową odpowiedź.
Otrzymałem/Otrzymałam wiadomość, dziękuję za Pańską odpowiedź – była bardzo pomocna. Jednocześnie chciałbym/chciałabym zapytać, że skoro złożyłem/złożyłam polecenie odbioru paczek osobiście na miejscu na platformie Allegro, czy nadal muszę wykonywać jakieś czynności w magazynie zagranicznym?
@AMDevpro To już zależy od tego jak przebiega obsługa w magazynie, z którego usług korzystasz. Najlepiej skontaktować się bezpośrednio z tym magazynem.