anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro ONE BOX i Allegro one

Aphex_T
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dziś do nadania mam dwie przesyłki, jedno pod adres, drugą do punktu. Obie do Krakowa, jeden punkt to 

AL419KR1 ul Wrocławska.

Zamowienia nr 

70701af0-7fa2-11f0-8f72-9176775e3e0f

15c93c11-803f-11f0-80ea-6fda5b3014ee

I nie wiem co mam z tym zrobić?? Bardzo proszę o pomoc, nie mam zielonego pojecia co mam w tej sytuacji zrobić.

Rozmawiałem z klientka która zamawiała na AL419KR1, z myślą ze któryś inny w pobliżu ONE BOX jest aktywny i żaden nie działa. Komunikat Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

gdvorek
Moderator
Moderator

@Aphex_T konsultuję temat, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Aphex_T proszę doprecyzuj.

Przy próbie wygenerowania etykiety do tych zamówień jest błąd "Komunikat Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera", zgadza się?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Aphex_T
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Dokładnie taki komunikat, przed momentem sprawdziłem i nadal występuje"Komunikat Pole "Dane nadawcy" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera",

oznacz moderatorów

Aphex_T
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, kolejene takie zamowienie

bae0e400-8323-11f0-9fe9-d57d150c8db2

ten sam komunikat, nie nadam etykiety Co mam w tej sytuacji zrobić. Prosze o pilną pomoc. Obecnie zostałem zmuszony do wylaczączenia Allegro delivery.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Aphex_T Przekazałam informacje do dalszej konsultacji. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Aphex_T skontaktowaliśmy się z Tobą mailowo w zgłoszeniu nr 175628967927901080.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Aphex_T
#7 Wielbiciel#

Dziękuje, rzeczywiście jestem już w kontakcie z serwisem. Mimo wszytko, ponieważ obecnie 3 zamówienia nie są bieżąco nadane, zależymy mi żeby moc rozwiązać ten problem. Dziękuje @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Aphex_T Proszę, zaczekaj na odpowiedź od doradcy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów