Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
Zaczynam dopiero sprzedaż na Allegro. Chce udostępnić formę wysyłki Allegro Paczkomaty InPost. Czytałam, że wystarczy mieć konto w Maganer Paczek InPost. Jednak mam problem, bo tam jedynie można doładowywać konto przez płatności online. A ja potrzebuję otrzymywać fakturę i dopiero na jej podstawie mogę dokonać płatności.
Czy jest jakieś rozwiązanie na to, by móc opłacać faktury za przesyłki (z dołu) i nadal przy przesyłkach mieć oznaczenie Allegro Paczkomaty InPost (by dostawa była w ramach Smart)?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Próbowałam kontaktować się z InPost, ale oni odsyłają do Allegro. A Allegro odsyła do InPost. I kółko się zamyka.
Moje pytanie polega właśnie na tym czy podpisanie umowy z InPost rozwiąże mi ten problem. Że będę opłacać przesyłki na podstawie faktur, ale nie stracę przy tym oznaczenia Smart przy tej formie wysyłki.
@IBO_POMPY tak, powinnaś podpisać umowę z InPost. Więcej na temat integracji i rozliczeń przesyłek InPost na Allegro znajdziesz w tym artykule.