anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro smart

MAMY ROZWIĄZANIE!
gpautoservices
#8 Zapaleniec#

nie mogę nadać przesyłki z panelu allegro "odbiór w punkcie" do paczkomatów nadaje bez problemu 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
kostas11
#21 Demiurg#

A jaki odbiór w punkcie, bo nie wszystkie nadasz z panelu, np, poczta musisz pobrać w elektronicznym nadawcy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
gpautoservices
#8 Zapaleniec#

wiec odbiór w punkcie poczta żabka itd murze nadać z niezależnego panelu np. epaka ,polkurier tak ? w jaki sposób w tym wypadku działa smart skoro ja płace na niezależnym portalu powiedzmy 18zł pocztex a przesyłka smart jest zaznaczona 8.99zł mianowicie skąd allegro wie ze ma mi zwrócić za przesyłkę różnice 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

Odbiór w punkcie oddają 8 zł, żeby mieć taką cenę musisz podpisać umowę z pocztą 😞 Więc żeby mieć smarta żabkę orlen musisz w cenniku ustawić max 8 zł bo tyle oddaje allegro, jak nie masz umowy z pocztą resztę trzeba dołożyć 😞

Jak nadać przesyłkę

Jeśli masz już umowę z Pocztą Polską:

• Skontaktuj się ze swoim opiekunem handlowym, aby zawrzeć umowę na nowy rodzaj przesyłek.
  • Po rozszerzeniu umowy o Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch, korzystaj z aplikacji Elektroniczny nadawca, lub WebAPI dla Allegro Dostawa i nadawaj przesyłki do swoich klientów

Jeżeli nie masz jeszcze umowy z Pocztą Polską:

• Skorzystaj z formularza kontaktowego. Przedstawiciel Poczty Polskiej skontaktuje się z Tobą i przedstawi ofertę odpowiednią dla Twojego biznesu.
  • Po podpisaniu umowy będziesz mógł nadawać przesyłki w ramach transakcji zawartych na Allegro z wybraną metodą dostawy Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, Ruch
  • Przesyłki nadasz za pomocą aplikacji Elektroniczny nadawca, wystarczy skorzystać z opcji Przesyłki > Import > API Allegro
________
Κώστας
oznacz moderatorów