Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór, mam 2 pytania:
1. Przy zaznaczeniu opcji Automatyczne wznawianie oferty, jak rozumiem, jeśli nie sprzedam w ciągu określonej liczby dni, to po zaznaczeniu tej opcji oferta wznowi się automatycznie. Ale co jeśli sprzedam, to też się wznowi?
2. Czy z punktu widzenia sprzedawcy, lepiej jest wystawiać na 3 dni, czy na 30 dni. Chodzi mi o to, czy te na 3 dni jakoś są oznaczane jako NOWE (jak niegdyś) albo lądują gdzieś na górze listy aukcji, czy może w jakikolwiek inny sposób mają przewagę nad tymi wystawianymi na 30 dni?
Przewagę na listingu mają te które dodatkowo opłacisz (wyróżnienie ,promowanie) . Oznaczenia typu NOWOŚĆ też nie są za darmo.
Dzięki! No to jadę z 30 dniowymi w takim razie.
@tylko_ksiazki Jeśli wybierzesz opcję automatycznego wznawiania, niezależnie od tego czy w ofercie doszło do sprzedaży czy nie, wznowi się ona z liczbą przedmiotów, z którą ją wystawiłeś. Zgodnie z komunikatem w formularzu:
a czy wznowienie będzie płatne czy bez opłaty?
@katarzynab1712 Sama opcja automatycznego wznawiania nie jest płatna.
Przy automatycznym wznowieniu naliczają się jednak opłaty za wystawienie (jeśli obowiązują w danej kategorii) i opcje dodatkowe aktywne w tej ofercie.
Dzięki wielkie za odpowiedź. Aczkolwiek nie spodziewałem się tego. Musze poodznaczać te zaznaczone do wznowienia automatycznie, bo będzie katastrofa.