Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę skorzystać z formularza do wgrywania produktów partiami.Opis oferty składa się z tekstu i zdjęć, ale wielokrotnie pokazuje się, że opis oferty jest niezgodny z dokumentem Allegro.Gdzie mam się udać, aby zobaczyć tę część dokumentu, lub jak mogę pomyślnie przesłać produkt?
Nie znamy szczegółów które są niezgodne z "dokumentem", tu masz opisane jak to robić: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/wystawianie-ofert-z-pliku
Bardzo dziękuję za odpowiedź.W tej chwili chcę użyć pliku do przesłania oferty, ale wiele razy mi się nie udało.Część opisu składa się z tekstu i zdjęć.Może jak mogę to pomyślnie przesłać? Czy istnieją wymagania dotyczące znaczników kodu lub przykłady szablonów?
@Sanheshangwu szablon znajdziesz tutaj wybierając opcję "nie mam pliku". W pliku znajdziesz kilka arkuszy, a w jednym z nich szczegółowa instrukcja uzupełniania danych. Zachęcam Cię do zapoznania się z artykułem na temat wystawiania ofert z pliku.
Dziękuję za odpowiedź.Chciałbym wiedzieć, czy obecna platforma allegro umożliwia przesyłanie opisów ofert ze zdjęciami w postaci plików?
@Sanheshangwu przykro mi, jednak obecnie nie ma takiej opcji. Pliki możesz dodawać jedynie w formularzu wystawiania.