Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam do nadania książkę , podałam błędny gabaryt zamiast A , B , mam już wydrukowaną etykietę i naklejoną na paczkę. Czy uiszczę dodatkowe opłatę za błąd?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ nie masz dodatkowych opłat.
To w końcu jak to jest. Mogę tę ksiązkę wysłać w paczkomacie gabryt B bez uiszczenia dodatkowych opłat?
@mdudula Jeśli przesyłka jest w ramach Smart, to nic nie dopłacasz.
Jeśli jest płatna, to wygeneruj nową, prawidłową, a za tamtą zgłoś zwrot środków.
Jak wygenerować nową i jak zglosić zwrot środków ?
A Allegro Lokalne czy zwykle?
Zwykłe
Utwórz nowa, płacisz jak wyślesz.
Na AL, jeżeli tam sprzedajesz, nie wydrukujesz następnej etykiety, musi moderacja Ci ja anulować.
Tak na allegro wystawiłam, wczoraj 2x pobrali mi kwotę 10, 95 zł. Dla mnie za dużo zachodu . Jak mam zgłosić zwrot środków , wyślę przez PP.
@mdudula Jeśli cena przesyłki wynosi 10,95 zł to jest to w ramach usługi Allegro Paczkomaty InPost. Tutaj cena jest stała, niezależnie od gabarytu. Po prostu wyślij
@mdudula A jeśli masz za dużo etykiet, to za zbędną zgłoś się po zwrot środków tu:
https://inpost.pl/formularz-kontaktowy-chce-otrzymac-zwrot-srodkow-za-niewykorzystana-etykiete