Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dostałam przed chwilą maila z informacją, że wykluczono z moich statystyk zamówienie, którego nie udało się wysłać zgodnie z deklaracją. Pobrałam raport, sprawdziłam, gdzie był problem i okazuję się, że sprawa dotyczy zamówienia złożonego 15.12 chwilę po północy. Paczka został nadana tego samego dnia, podjęta BEZ PROBLEMÓW z paczkomatu InPost i dzisiaj jest w doręczeniu. W raporcie napisaliście natomiast, cyt." zamówienie niebrane pod uwagę z powodu problemów technicznych przewoźnika" Nie było żadnych problemów, opóźnień, numer przesyłki wpisany automatycznie. Nie musicie niczego łaskawie wykluczać ze statystyk. Proszę o sprawdzenie tych błędów.
Nr zamówienia: e20fd510-d943-11f0-8419-719bd07fc19c
Paczka Inpost: InPost 662069156502798112463001
@actp-sklep Weryfikuję tę sprawę.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy coś się udało ustalić? Z tego co widzę, problem dotyczy wielu sprzedawców 🙂
@actp-sklep Raczej nie spodziewam się że Allegro wyjaśni dlaczego dostaliśmy takie e-maile ! Któryś z botów w weekend był na balandze i w poniedziałek coś mu się "przestawiło" ...... 🤣