Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moj kuzyn zalozyl sobie kiedys na moim komputerze konto allegro,nie mieszka juz ze mna i ostatnio chcialam zalozyc konto tez dla siebie bo mam duzo nie potrzebnych rzeczy na sprzedaz,zalozylam konto zwerfyikowalam i okazalo sie ze odrazu zostalo zawieszone,pisza mi ze mam sie zalogowac na tamto konto ale jak mam to zrobic skoro tamto konto nalezy do kogos innego a ja nie znam danych w ogole nie da sie dogadac i to jest jakas komedia,allegor pisze ze jestem ta sama osoba,jak to mozliwe skoro ja jestem kobieta a on mezczyzna a swoje dane zweryfikowalam bankiem??? W jaki sposob mam byc ta sama osoba niech mi to ktos wyjasni bo to co sie tu dzieje to jest jakas tragedia.Potrafi ktos pomoc? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @Client:137310779, przykro mi, niestety nie mamy możliwości wpływu na decyzje Działu Bezpieczeństwa. Jedyna możliwość to bezpośredni kontakt poprzez formularz i dalsze wyjaśnienie sprawy.
Dzial bezpieczenstwa nie daje zadnych konrketnych odpowiedzi i zlewa temat a to jest po prostu niesprawiedliwe
Jeżeli dział bezpieczeństwa nie rozwiązuje problemu, to rozwiązaniem mogą być działania prawne: - https://twojeprawawinternecie.pl/zawieszenie-konta-sprzedawcy-na-allegro-art-2-12-regulaminu/