anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak faktury

dobudowania
#7 Wielbiciel#

Brakuje mi faktur dwóch  faktur w rozliczeniach allegro. Gdzie je znajdę i czemu się nie wyświetlają?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

ares_
#14 Krzewiciel#

Wszystkie faktury od Allegro powinny być w Konto > Rachunki > Rozliczenia z Allegro > Wszystkie faktury

https://allegro.pl/myaccount/Settings/invoice.php/invoices

oznacz moderatorów

dobudowania
#7 Wielbiciel#

Nie mam. Za to mam wydrukowane 4 faktury (już opłacone) które przyszły na maila do zapłaty, jakieś PayU*Allegro x2 i Allegro Prowizja. Gdzie Ja mam to znaleźć na koncie, żebym wiedział za co zostało to opłacone?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Witaj @dobudowania! Nie przesyłamy faktur mailem. Od Allegro na skrzynkę mailową otrzymujesz jedynie powiadomienia o fakturach, które możesz znaleźć tam, gdzie wskazał @ares_ .  Jakich dwóch faktur nie widzisz w tej zakładce? Być może nie są to rozliczenia z Allegro. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@dobudowania a może to ktoś podszył się pod allegro i opłaciłeś fałszywe faktury 😞 A allegro nie ma na fakturze takich pozycji jak Pauy, jest za darmo 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

dobudowania
#7 Wielbiciel#

Mam 4 potwierdzenia zapłaty, Allegro prowizja 2 potwierdzenia i PayU allegro. Na duże sumy i są opłacone. Tylko dalej nie wiadomo za co.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@dobudowania gdzie Ty to widzisz bo za Payu allegro się nie płaci 😞 może masz na koncie bankowym przelew za zakupy allegro wtedy idą na payu ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@kostas11   Fakturę od Allegro płaci się :

Do
PAYU SPÓŁKA AKCYJNA
UL.GRUNWALDZKA 186
60-166 POZNAŃ POLSKA

Pewnie o to chodzi. Ale faktura nie jest rozbita na prowizję i inne opłaty tylko jedna zbiorcza więc dziwne to trochę.

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dobudowania czy potwierdzenia płatności PayU to nie jest opłata za zakupy w Allegro? Np. kasetki na pieniądze? Odnośnie potwierdzenia zapłaty prowizyjnej, czy ze swojego rachunku bankowego opłacasz też inne konto Allegro?

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

dobudowania
#7 Wielbiciel#

Nazwa: PayU*Allegro Poznan PL12115, <- taki przykład. 99,99 PLN, Za kasetkę zapłaciłem z góry. 4 powiadomienia do zapłaty przyszły,, Allegro Prowizja Poznan PL193, 252,42 PLN, za co kwoty są? Mam jeszcze dwie inne, nazwane tak samo, PayU*Allegro i PayU Prowizja, na różne kwoty.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dobudowania czy możesz podać dane podmiotu, który wystawił te faktury i ich numery? Oraz adres mailowy z jakiego przyszły te dokumenty? Możesz wkleić tutaj zrzuty wiadomości, które otrzymałeś (pamiętaj zamazać dane wrażliwe).

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów