Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
53624540 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ PROSZĘ O ODPOWIEDŹ BO OD 5 DNI BRAK JAKIEJKOLWIEK ODPOWIEDZI,ZOSTAŁO MI ZBLOKOWANE KONTO ZA DYSKUSJĘ GDZIE OD RAZU ZAŁATWIŁEM SPRAWĘ A TU CISZA OD 5 DÓB
@HURTDETALSLUBICE 14.08.2025 o godz.18:43 wysłałaś do nas wiadomość i napisałaś, że sprawa jest rozwiązana, więc czy to na pewno to zgłoszenie?
@_HolaOla_ a co to jest?
myślenie życzeniowe czy przekaz telepatyczny?
Jak podczepiam dyskusje klienta login oraz numer ofert i mam nałożoną blokadę to dla mnie było to logiczne o co chodzi a tym bardziej dla Allegro
Tak to jest to miałem na myśli że dyskusja została rozwiązana myśląc że jak zaznacze login klienta i dyskusje to będzie wiadomo o co chodzi
@HURTDETALSLUBICE nie mamy zdolności czytania w myślach, więc jeśli piszesz do nas to warto doprecyzować pytanie, bo żaden Doradca nie będzie się domyślał.
no tak teraz to już wiem ale myślałem iż zaznaczona była dyskusja oferta oraz login kupującego to wiadomo o co chodzi,mam pisać jeszcze raz maila czy już wszystko wiecie i rozwiążecie mój problem
@HURTDETALSLUBICE jeśli prowadzisz rozmowę mailowo to proszę skontaktuj się ponownie mailowo i doprecyzuj proszę swoją wiadomość.
nie rozumiem napisałem maila i nikt nie odpisał od was mi na maila więc nie prowadzę rozmowy mailowa. Czy na nowo mam napisać maila ?
@HURTDETALSLUBICE tak, proszę skontaktuj się z nami ponownie przez formularz kontaktowy. Dziękuję.