anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak podjazdu kuriera DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
MonikaBerger
#11 Animator

Witam, wczoraj zamówiłam podjazd do dwóch paczek. Dziś czekam od rana i nic. Kurier sie nie pojawił. Nie mam umowy, nadaję przez Allegro. Siedzę już 25 minut na telefonie na infolini DHL i nic, nikt nie odbiera. Ludzie na przesyłki czekają... Co teraz? Nie mam opcji zamówienia drugiego podjazdu... zresztą nie wiadomo czy wogóle jutro podjedzie. Wcześniej nie miałam żadnego problemu, dodam że nie mam nr tel. do kuriera

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MonikaBerger Podaj proszę numery zamówień, których dotyczy ten problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
MonikaBerger
#11 Animator

@nat_not  27227195987  i  27227186106    nr zlecenia podjazdu: 1339421223WWW

oznacz moderatorów
MonikaBerger
#11 Animator
oznacz moderatorów
MonikaBerger
#11 Animator

@nat_not  Sprawa rozwiązana. Dziś kurier przyjechał mi po wczorajsze zaległe paczki, ale zdążyłam już wcześniej nadać je sobie w punkcie osobiście. Mówił że mają tyle paczek przed świętami że czasem nie udaje im się podjechać i zabrać paczek więc przyjeżdżają w dniu następnym.

oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Dzien dobry. Kurier One z numer przesyłki A002L8M850 i kurier DHL numer przesyłki AD00V049M7 nie odebrali paczek. Zamówiliśmy podjazd mimo to kurierzy się nie zjawili. Prosimy o jak najszybsza pomoc.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_    Prosimy by nasze paczki jak najszybciej zostały odebrane. Nikt sie nie zjawil do tej pory.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Zayton-Oriental Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Wrócę tutaj z informacją. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Czy już coś wiadomo na temat naszych przesyłek? Kiedy mozemy spodziewać się kurierów?

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Zayton-Oriental, otrzymaliśmy informację, że kurier powinien jutro zjawić się po odbiór przesyłek. Gdyby się tak jednak nie stało, daj nam proszę znać.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Kurier DHL zabrał paczke dostarczajac dla nas paczke a kuriera one nadal nie ma. Prosze o reakcje. Klient się niecierpliwi  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Zrobiliśmy nową etykietę do KURIER ONE A002M8IJ17. Zamowiony podjazd na dzisiaj. Proszę o przyspieszenie działania i przyjazd jak najszybciej.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
motogruszek_pl
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Zayton-Oriental Nasz doradca napisał do Ciebie w sprawie podjazdu drogą mailową. Numer zgłoszenia to 175629455709901051.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

norma kurier co do mnie przyjeżdża dał mi nr tel i musze mu wysyłać sms ze sa paczki

oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Czy wogole myslisz ze sie zjawia? Normalnie zawsze robimy nową etykietę ale nie zawsze się zjawiają 😕

oznacz moderatorów
motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

spoko ja mam blokadę na inpost bo niby nie zapłacona f-vat z lutego i tak od czwartku

oznacz moderatorów