anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak podjazdu kuriera DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
MonikaBerger
#11 Animator

Witam, wczoraj zamówiłam podjazd do dwóch paczek. Dziś czekam od rana i nic. Kurier sie nie pojawił. Nie mam umowy, nadaję przez Allegro. Siedzę już 25 minut na telefonie na infolini DHL i nic, nikt nie odbiera. Ludzie na przesyłki czekają... Co teraz? Nie mam opcji zamówienia drugiego podjazdu... zresztą nie wiadomo czy wogóle jutro podjedzie. Wcześniej nie miałam żadnego problemu, dodam że nie mam nr tel. do kuriera

oznacz moderatorów
29 ODPOWIEDZI 29
motogruszek_pl
#8 Zapaleniec

niestety inpost ma w ... paczki smart allegro ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji czemu miałem blokade mimo opłaconych f-vat

oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Tak jak wspomnielismy wyzej inpost odblokowal ale na allegro nada jest ze jest blokada

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zayton-Oriental spróbuj proszę w takim razie wyczyścić ciasteczka oraz pliki cookies i sprawdź, czy komunikat dalej się pojawia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel

Kurier one nadal sie nie zjawil  numer przesyłki A002U6X850 kiedy bedzie? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Zayton-Oriental Czy ten komunikat nadal się pojawia? I czy udało Ci się zamówić kuriera? 

Widzę, że doradca odpisał Ci w zgłoszeniu, że kurier dzisiaj zjawi się po paczki. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Zayton-Oriental 

Działam w tym temacie, proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Zayton-Oriental
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Zayton-Oriental 

Jak otrzymam odpowiedź to niezwłocznie wrócę do Ciebie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Zayton-Oriental 

Otrzymałem informację, że ponowiliśmy interwencję.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów