Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wczoraj zamówiłam podjazd do dwóch paczek. Dziś czekam od rana i nic. Kurier sie nie pojawił. Nie mam umowy, nadaję przez Allegro. Siedzę już 25 minut na telefonie na infolini DHL i nic, nikt nie odbiera. Ludzie na przesyłki czekają... Co teraz? Nie mam opcji zamówienia drugiego podjazdu... zresztą nie wiadomo czy wogóle jutro podjedzie. Wcześniej nie miałam żadnego problemu, dodam że nie mam nr tel. do kuriera
niestety inpost ma w ... paczki smart allegro ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji czemu miałem blokade mimo opłaconych f-vat
Tak jak wspomnielismy wyzej inpost odblokowal ale na allegro nada jest ze jest blokada
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Zayton-Oriental spróbuj proszę w takim razie wyczyścić ciasteczka oraz pliki cookies i sprawdź, czy komunikat dalej się pojawia.
Kurier one nadal sie nie zjawil numer przesyłki A002U6X850 kiedy bedzie? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Zayton-Oriental Czy ten komunikat nadal się pojawia? I czy udało Ci się zamówić kuriera?
Widzę, że doradca odpisał Ci w zgłoszeniu, że kurier dzisiaj zjawi się po paczki.
Kurier One nadal sie nie zjawil 😕 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Czy już coś wiadomo? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_