anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cennik Dostaw

ODDO_store
#8 Zapaleniec

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Witam serdecznie, zwracam się z uprzejmą prośbą o wyłączenie obowiązku oferowania dostawy Allegro One Box w moim cenniku dostaw.

W mojej lokalizacji i modelu logistycznym usługa One Box powoduje opóźnienia oraz zwiększoną liczbę dodatkowych zgłoszeń od klientów.

Klienci bardzo często nieświadomie wybierają One Box, myląc go z innymi punktami odbioru, co później skutkuje telefonami i prośbami o zmianę punktu (W dniu dzisiejszym sytuacja się powtórzyła ponownie) Powoduje to wydłużenie obsługi zamówień i generuje dodatkową logistykę. Z tego powodu chciałbym wyłączyć One Box i korzystać z innych metod dostawy do punktów oraz kuriera, które w pełni spełniają wymagania Allegro Smart.

Obecnie spełniam wszystkie pozostałe warunki programu Smart (paczkomaty/punkty + kurier), dlatego bardzo proszę o zdjęcie blokady i umożliwienie korzystania ze Smart bez obowiązku Allegro One Box. Z góry dziękuję za pomoc — zależy mi na utrzymaniu wysokiego poziomu obsługi i jakości dostaw dla klientów. Pozdrawiam

oznacz moderatorów
21 ODPOWIEDZI 21

ODDO_store
#8 Zapaleniec

Cześć, chciałbym uprzejmie dopytać, czy pojawiły się może jakieś nowe informacje w sprawie mojego wykluczenia z usługi ? Minęło już trochę czasu i nadal nie mogę jej wyłączyć, dlatego będę wdzięczny za krótką aktualizację. Dziękuję z góry oraz pozdrawiam 😉 
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ODDO_store Przykro mi, ale jeszcze nie otrzymaliśmy odpowiedzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów