Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam serdecznie, zwracam się z uprzejmą prośbą o wyłączenie obowiązku oferowania dostawy Allegro One Box w moim cenniku dostaw.
W mojej lokalizacji i modelu logistycznym usługa One Box powoduje opóźnienia oraz zwiększoną liczbę dodatkowych zgłoszeń od klientów.
Klienci bardzo często nieświadomie wybierają One Box, myląc go z innymi punktami odbioru, co później skutkuje telefonami i prośbami o zmianę punktu (W dniu dzisiejszym sytuacja się powtórzyła ponownie) Powoduje to wydłużenie obsługi zamówień i generuje dodatkową logistykę. Z tego powodu chciałbym wyłączyć One Box i korzystać z innych metod dostawy do punktów oraz kuriera, które w pełni spełniają wymagania Allegro Smart.
Obecnie spełniam wszystkie pozostałe warunki programu Smart (paczkomaty/punkty + kurier), dlatego bardzo proszę o zdjęcie blokady i umożliwienie korzystania ze Smart bez obowiązku Allegro One Box. Z góry dziękuję za pomoc — zależy mi na utrzymaniu wysokiego poziomu obsługi i jakości dostaw dla klientów. Pozdrawiam
@ODDO_store możesz sam to zrobić
Dziękuję za odpowiedź ale wtedy nie będzie smarta 🙂
@ODDO_store owszem , nie będzie bo oferty nie będą spełniać warunków , smark nie jest obowiązkowy , ale nie taki diabeł straszny , trzeba tylko troszkę ruszyć głową i wszystko się układa .
Dzięki za odpowiedź i radę jednak zależy mi żeby zachować smarta 😉
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ODDO_store powodzenia...🙄
@ODDO_store Nie wykluczamy tej opcji dostawy na życzenie. Możemy wyłączyć obowiązkowość Allegro One Kuriera, ale tylko wtedy, gdy wysyłasz z obszaru, który nie jest objęty usługą. Sprawdzamy wtedy kod pocztowy.
Dzień dobry,
dziękuję za szybką odpowiedź.
Doprecyzowując — paczki nadaję z lokalizacji o kodzie pocztowym: 42-400, która nie jest objęta usługą Allegro One.
Z tego powodu włączenie One Box powoduje dodatkową logistykę i zgłoszenia od klientów, o czym wspominałem wyżej.
Bardzo proszę o weryfikację i możliwość wyłączenia obowiązkowej dostawy Allegro One dla mojego konta.
Dziękuję i pozdrawiam 😉
@nat_not
@ODDO_store Jeszcze raz podkreślam, że wykluczony może być Allegro One Kurier. W ustawieniach Twojego konta widzę kod pocztowy 83-110. Z jakiego dokładnie adresu nadajesz paczki?
Paczki nadaję w zależności od dostępności z dwóch lokalizacji: – 83-110 (adres ustawiony w koncie), – 42-400 Zawiercie (drugi adres nadania).
@ODDO_store Czy dodałeś adres zawierciański tutaj?
Tak, adres 42-400 Zawiercie jest dodany w tym miejscu w ustawieniach konta. Pozdrawiam
@nat_not