anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co jest nie tak z nazwą tej aukcji

seeyougame
#11 Animator

Otrzymałem takiego maila:

W tytule Twojej oferty znajdowały się informacje niedotyczące oferowanego produktu lub słowa kluczowe, które nie miały bezpośredniego związku z określeniem przedmiotu.

Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.4) w tytule oferty można umieszczać wyłącznie informacje o oferowanym produkcie.

Przykłady niedozwolonych praktyk:

• wielokrotne powtarzanie słów kluczowych,

• słowa typu 'polecam', 'zobacz koniecznie!', 'nowość', 'promocja', 'hit' itp.,

• umieszczanie w tytule dodatkowych informacji, na przykład Twojego loginu, miasta, w którym możliwy jest odbiór osobisty, informacji o fakturze czy o szybkiej wysyłce,

• umieszczanie w tytule numerów magazynowych lub Twoich oznaczeń wewnętrznych - są one nieczytelne dla kupujących,

• umieszczanie w tytule znaków specjalnych (na przykład @, !, ]) jako ozdobników - możesz ich użyć na przykład jeżeli nazwa marki zawiera dany znak lub gdy chcesz wskazać rozmiar ubrania w nawiasie kwadratowym np. 38,

• umieszczanie w tytule informacji o promocyjnej cenie w formie np. '20% taniej', '10% rabatu', '5% obniżki'.

Ktoś z szanownych państwie wie gdzie się znajduje cokolwiek z powyższych w tych nazwach aukcji?

Nie można pisać że to wtyczka, skoro to wtyczka?

Nie można pisać do czego służy?

Czy nie można podawać jej nazwy?

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

seeyougame
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@seeyougame przepraszam Cię za tą sytuację. Po analizie otrzymałam informację, że tytuły ofert nie naruszały naszych zasad i błędnie zostały zakończone. Możesz na spokojnie, wznowić oferty. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Rozumiem. W porządku.

Ale ostrzeżenia które za to dostałem - już 2 sztuki dokładnie za to samo - i z pewnością w pierwszym przypadku sytuacja niemalże identyczna - są prawdziwe i wpływają na miarę jakości w sprzedaży.

Konto: 1pozycja

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@seeyougame 

Ja strzelam że chodzi o PIPE

" | "

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@seeyougame działam już w tej sprawie i dam znać gdy tylko otrzymam odpowiedź w sprawie  jakości Twojej sprzedaży. 🙂

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@seeyougame weryfikuję to z zespołem odpowiedzialnym za weryfikację ofert i wrócę z informacją. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

@serwis-texas czytałeś temat? Sandra już napisała że to pomyłka

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@seeyougame 

Czytałem. Setki razy czytałem jak oni piszą że to była pomyłka. Ciekawe tylko że nie wskazali na czym polegała pomyłka. A wiesz czemu? Bo sami nie wiedzą 🙂

oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Może pomyłka polega na tym że pracownicy Allegro się rotują przy zgłoszeniach 🙂

W związku z czym zgłoszenie usunięcia aukcji otrzymał pracownik który nie ma nawet pojęcia co to jest WordPress, ale potem sprawdził ktoś kto się na tym zna i uznał że tytuł aukcji jest jednak prawidłowy 🙂 

oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Czyli standardowo: jeden rabin powie tak, a drugie powie TAK.

oznacz moderatorów