Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mieliście taką sytuację? Kobieta kupuje przedmiot 14.07, status transakcji rozpoczęta, zerkam, wybrała przelew tradycyjny. Dwa dni mijają, sprawdzam w regulaminie ma czas na wpłatę 7 lub 14 dni. Ale mój czas na wysyłkę oznaczony w aukcji 2 dni już ubiegł. W zamówieniach pisze, że dzisiaj powinna otrzymać towar a co za tym idzie ona dostaje powiadomienie że przesyłka opóźniona. Czy z mojego powodu? No proste, że nie, ja się wywiązałam w terminie. Problem taki, że wpłata wpłynęła w środę, ja zamówiłam kuriera w czwartek, dzisiaj odebrał przesyłkę ale kupująca wczoraj do mnie napisała czy wyślę jej od razu przedmiot bo to prezent na ślub....
@mitsu1996 coś dziwnego piszesz , czas jest liczony od zmiany statusu na opłacone , dawaj numer tej transakcji
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Errr.... na pewno dobra platforma? Bez płatności z tego co wiem nawet nie można "Wysyłam z Allegro" chyba że przy odbiorze płatność, kuzyn na "E" z tego co pamiętam ma takie coś z płatnością rozpoczętą.
Cześć @mitsu1996, podaj proszę numer zamówienia o którym wspominasz.
17636692087
Numer zamówienia jak wyżej, nie oferty.
kurna .. NIE DAJE SIĘ ZEGARÓW NA PREZENT ŚLUBNY !! ... nie da się już żyć w tym świecie
8d5a3280-60ae-11f0-bab7-413a69250d92
Dziękuje @mitsu1996, sprawdziliśmy i nie mamy informacji o opóźnieniu zamówienia. Jeśli pojawia się Tobie taka informacja, prześlij proszę zrzut ekranu gdzie jest widoczna.
U mnie jako nadawcy takiej informacji nie widać, to chyba jest jasne. Ja tylko pytam od kiedy liczy się termin wysyłki. Od wpłaty przekazanej przez Payu czy od daty zakupu, bo w/g zamówienia termin wysyłki upłynął w czwartek a wpłatę od Payu otrzymałam w środę. W aukcji miałam zaznaczone 2 dni na wysyłkę.
@mitsu1996 zobacz tu -https://salescenter.allegro.com/orders/?status=PROCESSING , podany jest czas na nadanie i przewidywany doręczenia , to samo widzi klient