Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W zakładce skuteczność wysyłki jest informacja że jak deklaruje czas na 3 dni, to algorytm oblicza czas wysyłki.
Czy można zmienić z 3 dni na 2 dni ?
Chciałbym taką zmianę ze względu że niektóre towary musimy przewieść z magazynu Kościerzyny(mamy 4 magazyny na pomorzu) do magazynu Kartuz z którego wysyłamy.
I wyrabiamy się w 3 dni, ale żeby unikać uruchomienia algorytmu obliczania czasu ustawiamy czas wysyłki na 4 dni bo tak jest bezpieczniej, mimo ze mamy towar na naszych magazynach. Cztery dni na wysyłkę to jest bardzo dużo i klienci z takich aukcji nie chcą kupować.
Bardzo proszę o zmianę.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Elus_Hurtownia czy dobrze rozumiem, że chciałbyś zmienić skrócić czas wysyłki poprzez zmianę deklaracji z 4 na 3 dni?
Chodzi mi oto żeby algorytm brał tylko aukcję pod uwagę tylko aukcje które mają czas wysyłki 2 dni a nie 3.
Chodzi mi oto żeby algorytm brał tylko aukcję pod uwagę tylko aukcje które mają czas wysyłki 2 dni a nie 3.
Czy można to zmienić ?
@Elus_Hurtownia możesz wyłączyć algorytm , ale niestety jak w wojsku ,, h...wo ,ale jednakowo ,, czyli wszystko , albo nic
P.S. ten wyraz w moim dzieciństwie oraz młodości w PRL był pisany przez samo ,, H,, , później jakieś mądre głowy wymyśliły ,że jednak powinno być ,,CH ,,
Mój asortyment, zmień sobie hurtem czas na 2 dni. Potem wyłącz dostawy szybsze niż deklaracja i co 10 dni to wyłączaj na nowo. Wtedy podobno ma dobrze 2 dni pokazywać.
Skuteczność Wysyłki | Allegro Sales Center