Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
InPost 626060759509411124367819
Patrząc na ten adres do wysyłki do paczkomatu zapaliła mi się czerwona lampka, bo jest dziwny. Utworzyłam jednak etykietę Smart i wysłałam paczkę. Kupujący pisze tylko po angielsku, zadał mi takie pytanie:
Why are you putting my parcel another location?
Co tłumacz Allegro przetłumaczył mi: Dlaczego umieszczasz moją paczkę w innym miejscu?
Ja tylko dukam po angielsku.
Kupujący paczki nie odebrał i wraca ona do nas.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Proszę Allegro o sprawdzenie poprawności adresu do wysyłki, co tu się zadziało, czy można to poprawić:
Kukje plant
AUGUSTYNA KORDECKIEGO top maxfresh super market Pazckomat / Starabiala
09-411 Biala PL
@CHECINIAKI paczka trafiła do puntu i czekała na odbiór więc ten jest prawidłowy , jedno tylko pytanie się nasuwa czy klient był świadomy wyboru tego punktu czy namieszała allegrowa podpowiadaczka . Podaj może kod tego punktu .
Proszę, to od automatu Allegro:
Allegro Paczkomaty InPost (Paczkomat SRB01M)
Augustyna Kordeckiego 9
09-411 Stara Biała
A to adres dostawy, który wygląda, jakby kupujący sam go napisał:
Kukje plant
AUGUSTYNA KORDECKIEGO top maxfresh super market Pazckomat / Starabiala
09-411 Biala PL
@CHECINIAKI w tej miejscowości jest tylko 1 paczkomat więc pomyłka ze strony klienta raczej wykluczona
Ten kupujący ani słowa po polsku 😉, a ja ledwo po angielsku😉
@CHECINIAKI to pisz po polsku , napis mu żeby zweryfikował wybraną formę dostawy w szczegółach zakupu .
Właśnie odebrałam paczkę zwrotną. Postaram się mu wytłumaczyć aby zgłosił zwrot na Allegro i oddam mu pieniądze.