Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pozdrowienia z Litwy. Czy ktoś może udostępnić przykładowy plik CSV do importu zbiorczego?
Mamy dużą liczbę produktów z kategorii Bagaż i Dom w różnych wariantach kolorystycznych i nie mogę znaleźć przykładowego pliku na stronie Allegro. Gdyby ktoś mógł udostępnić podobny plik, byłoby to bardzo pomocne. Chciałbym zobaczyć, jak tworzyć warianty kolorystyczne lub graficzne.
Dziękuję bardzo.
@Ckpoff Kod EAN dla tych kategorii jest wymagany.
Ale dlaczego ten produkt nie ma kodu EAN?
Czy istnieje sposób, aby uniknąć umieszczania go z kodem EAN w tych kategoriach?
@Ckpoff Ponieważ wskazana oferta jest w zupełnie innej kategorii - torby i plecaki.
Nie ma możliwości uniknięcia wprowadzenia kodu EAN, jeśli w danej kategorii jest on wymagany.
Witam, czy mógłby mi Pan dokładnie powiedzieć, jaką (główną) kategorię i w (pobocznej) kategorii mam wpisać w pliku Excel „bulk-import” dla kategorii Torby i plecaki? (Aby wystawić bez kodów EAN)
Dziękuję
@Ckpoff w tej przykładowej ofercie ścieżka kategorii jest taka: Firma i usługi > Biuro i Reklama > Reklama > Gadżety > Torby i plecaki. Id kategorii to 64610
Dzięki.
Czy istnieje jakaś inna podobna kategoria, z której mogę skorzystać bez konieczności używania kodów EAN?
@Ckpoff tak, są kategorie w których podanie kodu EAN nie jest wymagane oraz takie, w którym wymagalność podania kodu EAN jest uzależniona od stanu towaru. Natomiast powinieneś wystawiać produkty we właściwych dla nich kategoriach. Jeżeli wystawisz w złej kategorii to oferta może zostać usunięta.