Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, konkurencyjna firma na allegro wykupuje mi towar zamawiając po 40zł( 4sztuki) 20 paczek i tak codziennie. A sami sprzedają dużo drożej ode mnie. Czy to legalne? Blokują moją tańszą ofertę sami sprzedają dużo drożej.
@sklep201g Wystawiłeś towar żeby sprzedawać czy jak?
@sklep201g
Powinieneś się cieszyć, że sprzedajesz w hurcie po cenach ustalonych przez siebie jako detaliczne.
Jeżeli można sprzedawać: to samo, tak samo, ale drożej - to dlaczego Ty tego nie robisz ?
A może Oni coś dodają od siebie ?
Dobrze wylicz czy nie tracisz na tym.
Jeśli np. oferta jest promowwna to prowizja jest wyższa plus koszty Smarta, może konkurencja wykańcza Ciebie,
Czy na pewno dobrze wyliczyłes koszty?
Może konkurencji skończył się towar, nadal jest popyt i zaopatruje się u Ciebie, to dobrze, że oni zarabiają i ty zarabiasz.
Może wystawia ci np. 200 negatywów za każdą transakcję jeden.
@A3dam no proszę Ciebie, cena 1,69 detaliczna? Wg Ciebie?
Nie podejmę z taba dyskusji.
cena 1,69 detaliczna? Wg Ciebie?
Nie podejmę z taba dyskusji.
Dyskusja na Allegro źle się kojarzy.
Znam produkty, które w detalu kosztują nawet mniej ...
Jeżeli Autor wątku ma źle policzony biznes (z jakichkolwiek powodów) - to sam się "wykańcza", a nie konkurencja.
@sklep201g Liczyłeś ile zarabiasz przykładowo w tej ofercie uwzględniać prowizje od kosztów wysylki? https://allegro.pl/oferta/przewod-linka-plaska-omyp-2x0-75-1mb-biala-10978759503
@sklep201g Nie możesz odmówić sprzedaży konkurencji. Aukcje Allegro mają charakter otwarty, więc każdy może dokonać zakupu.
Jakoś MediaMarkt może i Allegro z tym nic nie robi ...
Podnieś cenę to albo zaczniesz zarabiać albo przestana kupować 😀
.Kurcze...chciał bym mieć takie problemy. Że też u mnie konkurencja nie wykupuje towaru. Musisz mi zdradzić patent na takie akcje 🙂
Ja też chętnie poznam te tajniki sprzedaży konkurencji 🙂