anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy u was też błędnie pokazuje przewidywany czas dostawy?

GasparPL
#9 Pomysłodawca

Jest sobota 22 listopada. Jak ustawie czas wysyłki na jeden dzień to pokazuje że przewidywana dostawa we wtorek. Natomiast jak mam ustawiony czas wysyłki na 2 dni to pokazuje przewidywana dostawa w czwartek. Zamówienia które zostaną wysłane we wtorek (ostateczny termin przy 2 dniach na wysyłkę) będą u klientów w środę a nie w czwartek. 

Oczywiście zakładam że nie jest problemem to że przewoźnicy mają opóźnienia, bo wtedy przy ustawieniu czasu wysyłki na 1 dzień też pokazywałoby środę, a nie wtorek. 

Czy ktoś ma podobny problem?

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@GasparPL 

Zachęcam zapoznać się z tym artykułem to ABC przewidywanego czasu dostawy.

Czym jest i jak go liczymy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

Client:74250890
#7 Wielbiciel

@GasparPL  Sprawdziłbym, czy dla deklaracji 2 dni dla przewoźników nie było opóźnień w raporcie . W dostawie też bym sprawdził ( zakładka 'dostawa' w ofercie) , co wydłuża dostarczenie ( jaka metoda). 

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@GasparPL Jak wyślesz przesyłkę paczkomatem InPostu do południa w niedzielę to klient najprawdopodobniej otrzyma ją przed południem w poniedziałek czyli wcześniej niż Ci system daje czas do nadania. Sam tak wysyłałem w poprzednią niedzielę i klienci już w poniedziałek byli zadowoleni i zaskoczeni tak szybką dostawą.

oznacz moderatorów