anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego allegro robi z nas mało myślących ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
tagoga17
#10 Popularyzator#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Mało myślących to i tak delikatnie napisałam. W mojej sprawie po odpowiedzi konsultantów mam wrażenie, że allegro traktuje nas jak maszyny do robienia dla nich kasy, którzy mają niedorozwój umysłowy. Kurier nie zabrał przesyłek, mimo że było zrobione zlecenia na podjazd po zabranie zamówienia. Oczywiście zgłosiłam to do allegro, chcąc jednocześnie aby te zamówienia, które nie były zabrane, zostały wykluczone z jakości sprzedaży. Oczywiście konsultant powiedział, że będzie to możliwe jak tylko dostaną informację od przewoźnika. Sprawę zgłosiłam już w sobotę, bo kurier nie zabrał paczek w czwartek. W piątek wiadomo wolne, więc paczki zostały zabrane dopiero w poniedziałek. W poniedziałek nie był żadnej odpowiedzi, konsultant tłumaczył się, że przewoźnik nic nie odpowiedział, wiadomo że jeśli ok 30 paczek nie jest wysłane w terminie to my dostajemy po (wiadomo po czym) .... Dzisiaj we wtorek dostałam taką informację " Uprzejmie informuję, że według danych w systemie przesyłka została już podjęta przez kuriera." Jak to się ma do mojego problemu? Chcę, żeby allegro wykluczyło przesyłki z jakości ( bo punkty nam lecą w dół a to wiąże się ze sprzedażą ) a dostaję informację, że kurier zabrał paczkę.   Proszę o informację ( czy taka odpowiedź jest właściwa) szanownych moderatorów i nie tylko ( innych mających wiedzę w tym temacie) , bo może z moją głową jest coś nie tak i tylko ja czegoś nie rozumiem. 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@tagoga17 Bardzo proszę, abyś wszelkie pytania kierował w sprawie mailowej, którą już prowadzisz. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów