anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mimo rezygnacji z Black Week w dalszym ciągu produkty wiszą w cenie BW?

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Dzień dobry  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ od ponad 10 minut mimo rezygnacji z promocji Black Week produkty dalej widnieją jako oferty BW w cenie promocyjnej. Czy naprawdę wszystko musi w Allegro działać z opóźnieniem?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Nawet usunięcie oferty i ponowne jej wystawienie NIC NIE DAJE!!!

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Alora-Hurtownia Podaj proszę numery ofert, sprawdzę co się stało. 

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

14473359772
16706311492

Obie oferty na chwilę obecną zamknęłam, bo nie chcę już sprzedawać po tej cenie, a towar jest na tyle chodliwy, że wrzucenie aukcji na sekundę od razu generuje sprzedaż.

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Bez zmian ...

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Najmocniej przepraszam, ale ile to będzie trwało? Wystawiłam chwilę temu ponownie aukcje i dalej widnieją po cenie Black Week. Naprawdę Wasz soft potrzebuje na ten moment PONAD 30 minut na zmianę metody promowania? Przecież to jest jakiś żart!

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

W BW Alleobniżka ceny zostają te same, natomiast w Black Week 2024 rezygnacja działa natychmiastowo.

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

@Sa_nova czy mogłabym prosić o informację kiedy cena wróci do normalnej? Wystawiłam chwilę temu ponownie aukcje i dalej widnieją po cenie Black Week. Naprawdę Wasz soft potrzebuje na ten moment PONAD 30 minut na zmianę metody promowania? Przecież to jest jakiś żart!

W BW Alleobniżka ceny zostają te same, natomiast w Black Week 2024 rezygnacja działa natychmiastowo.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Alora-Hurtownia Rozumiem, że zależy Tobie na czasie, skierowałam wskazane oferty do weryfikacji i gdy tylko ustalę szczegóły - wrócę z informacją. 

oznacz moderatorów

Alora-Hurtownia
#12 Orędownik#

Nie rozumiem tylko w czym tkwi problem. Gdy chcę zmienić cenę Allegro działa ekspresowo, gdy chcę usunąć aukcję to samo. Nagle chcę zrezygnować z Black Week i Allegro na to nie pozwala. Tego typu sytuacje w ogóle nie powinny mieć miejsca.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Alora-Hurtownia Właśnie nie rozumiesz ale jak spełniłeś wcześniej warunki to allegro pasuje że każdy towar tam jest.

oznacz moderatorów